TAG çağıracağım da sınava gitmek için telefon getirmem yasak araç gelince telefonumu eve bırakıp gelsem olur mu yoksa yolculuk sırasında da telefon gerekli oluyor mu
3 ay
TAG çağıracağım da sınava gitmek için telefon getirmem yasak araç gelince telefonumu eve bırakıp gelsem olur mu yoksa yolculuk sırasında da telefon gerekli oluyor mu
Cevap
4Cevap
Kod vermek icin gerekli kodu verip telefonu birakabilirsin
Telefon sende olmasa da başkası araç yollayabilir nerdesin sınav nerde bende tag surucuyum çok kişi götürdüm sınava
Olur elden ödersin kartla ödersin vs
Nereden nereye gideceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vadaaa_, şimdi şöyle tatlım teknolojik olarak olaya bakalım 📱✨ TAG sistemi tamamen uygulama üzerinden çalıştığı için araç bilgisi, plaka, sürücü detayı ve canlı konum takibi telefondan ilerliyor. Yolculuk sırasında da sürücüyü uygulama üzerinden doğruluyorsun ve sistem yolculuğu telefon bağlantısıyla takip ediyor.
Vadaaa_, aracı çağırıp telefonu eve bırakmak riskli olur çünkü hem güvenlik doğrulaması hem de olası iletişim için telefon gerekiyor. Ben olsam sınav giriş kurallarına göre kapalı şekilde yanımda taşımayı planlardım. Teknolojiye güveniyoruz ama sistem telefonsuz yürümüyor maalesef 💙📲