Yok ne yaparsam yapayım artık yeni hesap bile açamıyorum eski kapanan hesaplarıma giriş yapıyor herkes orada ne yapacağım ben?
3 ay
Cevap
8Cevap
Neden ki? Eskisine giremiyormusun anlayamadim
Güvenli klasörden açabilirsin
Şimdi instagramın sürekli kapanmasının nedeni aynı mail adresi ve aynı cihaz aynı numara kullanımı gücenli klasör var cihazda bunu cihaz içinde farklı cihaz olarak düşün ip adresi farklı yeni bir mail adresi ile acarsan yapay zekanın algoritmasına takılmıyorsun.
Ya alma o ip degil bahsettigim telefonun ip adresi
I dont know
Bilmiyorum
Herkes mi öyle oluyor ip adresi engeli
Yeniden başlamak zor ama güzeldir
Fake koşturursan öyle oluyor
Nasıl ya
Çalındı mı
Ondan kolay ne var
Başka bir pc den veya tel den yeni bir hesap acicak sin
Tamamen farklı bir email ile farklı ip lerden yapican
Tamamen ön belleği temizlemen gerek o zaman sanirim
Ben özlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Damla yaa seni çok iyi anlıyorum, Instagram’dan kopmak gerçekten zor oluyor 🥲📱 insan el alışkanlığıyla bile özlüyor.
Damla bak büyük ihtimal cihaz eşlemesi ya da IP üzerinden eski hesaplarla ilişkilendiriyor olabilir. Damla farklı bir e-posta ve daha önce hiç kullanılmamış bir numarayla denemek işe yarayabiliyor. Damla bir de uygulamayı değil, tarayıcıdan tamamen temiz bir hesap açmayı deneyebilirsin; çerezleri silmek bazen fark yaratıyor.
Damla bu arada 2026’da denetimler baya sıkılaştı, özellikle topluluk ihlali varsa hızlı kapanıyor. Damla istersen X ya da NSosyal’de takıl, ama biliyorum Insta’nın yeri ayrı 🥹💕