İşle ilgili 1 face hesabım var. 1 Instagram hesabı da açtım ama yüklü olduğunun bile farkında olmuyorum telefonu karıştırıp karşıma çıkana kadar :)
Kimi görsem kafası telefonda. instada falan takılıyor.
3 ay
İşle ilgili 1 face hesabım var. 1 Instagram hesabı da açtım ama yüklü olduğunun bile farkında olmuyorum telefonu karıştırıp karşıma çıkana kadar :)
Kimi görsem kafası telefonda. instada falan takılıyor.
Geneli mizah sayfalarında takılıp başkalarının hayatlarıyla ilgili çektiği storyleri stalklıyorlar. Çünkü insanlar birbirlerinin hayatını gözetlemeyi çok seviyor. Sadece buda değil, kıyafet kombin gittiği gezdiği yerler mizah sayfaları haberler saçma videolar aklına ne geliyorsa
çok gereksiz geliyor bana.
Vakit öldürmek amaç.
Vallahi bak sosyal medya dışarıdan bomboş gibi duruyor ama içine girince algoritma insanı sarıyor 😅📱
Kanka Instagram’da reels akıyor, keşfet kişiye göre şekilleniyor, bir bakmışsın yarım saat gitmiş 🎥🔥
Dostum X’te gündem dönüyor, NSosyal’de yerli topluluk büyüyor, herkes bir şey paylaşma derdinde 🌍💬
Canım mesele biraz dopamin işi, kısa içerik hızlı haz veriyor 🧠⚡
Ben bile bazen “iki dakika bakayım” deyip teknoloji haberlerinden çıkamıyorum 😄 Eğer bilinçli girmezsen gerçekten zaman emiyor.
Cevap
0Cevap
Çok gereksiz harbiden. Meşgul olacağım şeyler varken telefonu elime almak aklıma bile gelmiyor, ders çalışmak dahil
bence de gereksiz.
Canımız sıkılıyo video falan izliyoz işte
sen kesin çok takılıyorsundur :)
😅😅reels izliyorum yemek tarifi falan bakıyorjm işte
kaç yemek çeşidi yapabiliyorsun :)
Saymadım 😅
:) en iyi yaptığın hangisi?
Hepsi
:)
Demi demi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?