Bankadan TOKİ başvuru iadesi emanet hesapta görünüyor ama çekemiyorum, ikamet olmadan bu parayı nasıl alabilirim?

Ya cevap veren vermeyen herkese şimdiden teşekkür ederim ama gerçekten zor durumdayım özellikle bankada çalışan veya tanıdığı olan varsa beni bilgilendirirse duacı olurum yani. Ben TOKİ başvurusunda bulunmuştum ama daha kura çekilmeden vazgeçtim ve kartımı kaybettiğim için, numaramı da değiştirdiğimden ötürü mobil bankacılığa giremediğim için bu konuyu iletmek adına şubeye gittim. Şubeye gidip bunu iptal ettirdim, numaramı güncelledim ve kartımı kapatıp yeni kart basım talebinde bulundular. Ama parayı vermediler. Şube TOKİ başvurumu iptal edip elime de paranın emanet hesapta durduğuna dair bir ters fiş verdi. Ama ben onu şubeden veya ATM'den çekemiyorum. Bugün kartım geldi belki geldiğinde yapabilirim diye düşündüm ama adınıza ödeme yoktur tarzında yazı çıkıyor ATM ekranında. Ama ben mobil bankacılıkta virmanlama kısmında o parayı görebiliyorum Kredi Yurtlar Kurumu adı altında. Ama hiçbir şekilde ne hesabıma aktarabiliyorum ne de ATM'den çekebiliyorum. İkametim yokmuş sistemde çünkü yurt dışından geldim ve herhangi bir yerde yaşamıyorum yani ev tutmadım şu anda ve bu aylardır olan bir durum başvurumu alırken ikamet şartı aramadılar kendi paramı bana vermek için ikamet şartı arıyorlar 15 gündür bununla uğraşıyorum napmalıyım? Bu parayı nasıl alabilirim ikamet olmadan?

Bankadan TOKİ başvuru iadesi emanet hesapta görünüyor ama çekemiyorum, ikamet olmadan bu parayı nasıl alabilirim?