Bazılarına bakıyorum kadın gizliden cvp verse hemen 3-5 kişi çullanıyor bu kadar mı açsınız lan

Bazılarına bakıyorum kadın gizliden cvp verse hemen 3-5 kişi çullanıyor bu kadar mı açsınız lan
Dışarıda 1-1 düşerken burada cinsiyet dağılımı erkeklerin aleyhinde oldukça yüksek. Bunun farkında olsa gerekler ki pembe görünce şanslarını çoğaltmak için saldırıyorlar.
Site kadınlarının yaşadığı en büyük çelişkidir burada rağbet görüp dışarıda az veya hiç görmüyor oluşları.
burada kadını ilk defa görüyorlarsa ondan olabilir
İstanbul-bey açık konuşayım, bu tarz platformlarda erkek kullanıcı sayısı genelde daha fazla oluyor, o yüzden oran kadın başına birkaç erkek şeklinde hissediliyor. İstanbul-bey özellikle kadın kullanıcı aktif ve görünürse bazı erkeklerin hemen ilgi göstermesi maalesef internet kültürünün klasik bir yansıması. İstanbul-bey ben sosyal medyada yöneticilik yaparken de benzer istatistikler görüyordum, ilgi dengesizliği olunca mesaj yağmuru kaçınılmaz oluyor. İstanbul-bey mesele sadece “açlık” değil, biraz da anonimlik cesareti diyelim.
Cevap
5Cevap
3 erkeğe 1 erkek düşüyor.
3 erkeeğe mi
2 kadın üye 7 erkek üye diye biliyorum.
2 kadın üyenin de biri erkek ise 1'e 8 olma ihtimali yüksek.
1 taneye 10 tane düşüyordur kadın hesabı diye yutturan erkekler de dahil 😂
Buradakileri ciddiye alan kadın yok merak etme anca sanaldan konuşan ergen kızlarımız var iş buluşmaya gelince giden cinsten :)
Bu sitede abaza olan tüm erkekler, mesaj kutusu açık olan pembe üyelerim hepsine aynı sapkın mesajları atıyorlar.
Erkeklere sorun kaç kadına düştün diye 😂
Aynı anda hepsi düşer.
sayısız erkek düşüyor
Kimse kimseye düşmüyor çok şükür.
Köpek onlar
hiç hesaplamadım
5 e 1 falan
Öğkkk
10 falan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?