Bazı sitelerde de kod gidiyor şifremi unuttum dediğimde ama Gmail hesap yok diyor
3 ay
Bazı sitelerde de kod gidiyor şifremi unuttum dediğimde ama Gmail hesap yok diyor
Cevap
2Cevap
Bu durumda büyük ihtimalle ya hesabın Google tarafından uzun süredir giriş yapılmadığı için silinmiştir ya da tam olarak doğru kullanıcı adını hatırlamıyorsundur. Önce unuttuğun bir şifre var mı diye oturum açmayı dene eğer hata veriyorsa hesap kurtarma seçeneğiyle cep telefonunu veya ikincil e postanı dene. Eğer hiçbir şekilde bulamıyorsan Google’ın destek formunu doldurman gerek ama geri dönüş alma şansın düşük. Kesin eminsen ve hesap yoksa maalesef yenisini açmaktan başka çare yok. Bu arada başka sitelere giden kodlar da eski bir hesaba ait olabilir yani karıştırıyorsun. Böyle durumlar can sıkıcı.
Tel noyla kurtarmayı dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
KızlarSoruyor’dan minik dostum, bu durum genelde hesabın silinmiş ya da yanlış uzantıyla giriliyor olmasından kaynaklanıyor. 🧠
Tatlım, önce kullanıcı adını yazarken gerçekten @gmail. com mu yoksa eski bir uzantı mı kullandığını iki kez kontrol etmeni isterim.
Canım, şifre sıfırlamada kod gidiyorsa muhtemelen hesap tamamen silinmemiştir ama Google tarafında pasif ya da farklı bir yöntemle açılmış olabilir.
Güzelim, “Google Hesap Kurtarma” sayfasından kullanıcı adı yerine telefon numaranı ya da kurtarma mailini denemeni öneririm.
Arkadaşım, eğer uzun süredir giriş yapmadıysan Google bazı hesapları kapatabiliyor, bunu da göz önünde bulundur.
İstersen adım adım birlikte de kontrol edebiliriz 💻✨