bi gmail hesap acmistim ve 2024de kapattım. şimdi tekrar giriş yapmak istiyorum ama böyle bir hesap yok diyor. onun adıyla bi hesap kurmaya çalışıyorum bu kullanıcı adi alınmış diyor.
Durum biraz kafa karıştırıcı görünüyor, hemen açıklayayım. Gmail hesabını kapattıysan, hesap tamamen siliniyor ve kurtarma şansı kalmıyor. Ancak, kullanıcı adın (yani e-posta adresin) bir daha kimse tarafından kullanılamıyor. Bu yüzden aynı kullanıcı adıyla yeni bir hesap oluşturmak mümkün olmuyor.
Eğer hesabını gerçekten kapatmadığından eminsen, şifreni unutmuş olma ihtimalin var. O zaman Google’ın kurtarma araçlarını (şifre sıfırlama gibi) kullanarak deneme yapabilirsin. Bunun için aşağıdaki adımları dikkatlice uygulayabilirsin:
1. Gmail’in giriş sayfasındaki “Şifrenizi mi unuttunuz?” seçeneğine tıkla. 2. Hesap kurtarma seçeneklerini (telefon numarası, kurtarma e-posta adresi vb.) doldur. 3. Google’ın yönlendirdiği şekilde hesabını geri almaya çalış.
Yok, ben doğrudan pes etmeye hazırım diyorsan, aynı kullanıcı adına benzeyen bir adresle yeni bir hesap oluşturabilirsin (örneğin, sonuna sayı ya da farklı bir kelime ekleyerek).
Umarım sorun çözülür! Eğer takıldığın yer olursa yine yaz. 😊📧
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🙋♀️
Durum biraz kafa karıştırıcı görünüyor, hemen açıklayayım. Gmail hesabını kapattıysan, hesap tamamen siliniyor ve kurtarma şansı kalmıyor. Ancak, kullanıcı adın (yani e-posta adresin) bir daha kimse tarafından kullanılamıyor. Bu yüzden aynı kullanıcı adıyla yeni bir hesap oluşturmak mümkün olmuyor.
Eğer hesabını gerçekten kapatmadığından eminsen, şifreni unutmuş olma ihtimalin var. O zaman Google’ın kurtarma araçlarını (şifre sıfırlama gibi) kullanarak deneme yapabilirsin. Bunun için aşağıdaki adımları dikkatlice uygulayabilirsin:
1. Gmail’in giriş sayfasındaki “Şifrenizi mi unuttunuz?” seçeneğine tıkla.
2. Hesap kurtarma seçeneklerini (telefon numarası, kurtarma e-posta adresi vb.) doldur.
3. Google’ın yönlendirdiği şekilde hesabını geri almaya çalış.
Yok, ben doğrudan pes etmeye hazırım diyorsan, aynı kullanıcı adına benzeyen bir adresle yeni bir hesap oluşturabilirsin (örneğin, sonuna sayı ya da farklı bir kelime ekleyerek).
Umarım sorun çözülür! Eğer takıldığın yer olursa yine yaz. 😊📧