Yaşadığım siber saldırı sonucu e- postama olan erişimim artık yok şifremizde doğru girmeme rağmen şu an hiç bir tarayıcıdan hiç bir cihazdan giriş yapamıyorum Google hesabın size ait olduğunu doğruluyuamadı diye bir hata alıyorum bu konuda bileğisin olan biri varsa yardımcı olabilirmi
not: mailimde kayıtlı 88 adet şifre. 4000 den fazla telefon numarası 10 dan fazla banka ve kart bilgileri 450 GB dan fazla yedek vardı bilgisi olan birisi yardımcı olabilirmi
not: mailimde kayıtlı 88 adet şifre. 4000 den fazla telefon numarası 10 dan fazla banka ve kart bilgileri 450 GB dan fazla yedek vardı bilgisi olan birisi yardımcı olabilirmi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Telefon numaran üzerinden şifre yenilemeyi denedin mi
Evet denedim yine aynı hatayı aldım
Hesabı kurtarmayı dene form at.
Onura yaptım ama maalesef bi sonuç alamadım
Google ile iletişime geçip hesabı ya kapattır ya da erişim e postası ya da numarası varsa geri almayı dene çok büyük problemler yaratır sana
Yarattı zaten yani onura söyledim madem giremeyeceğim kapatalım hesabı içindekiler silinsin dedim yapamayız 2 yıl sonra kendisi otomatik silinecek dendi
Hayır ya olur mu öyle şey gerekeni yapman gerekiyor bu şekilde 2 yıl kalırsa neler neler yaparlar
çok uğraştım hemen hemen 5 saat kadar yabancı google destek ekibiyle iletişim halindeydik artık en son ekran paylaşımı açtım onlar denediler onlarda yapamadı türk google destek ekibiylede iletişim kurdum fakat yardımcı olamayız şeklinde bir mesaj aldım
Geçmiş olsun o zaman geri dönüşü yok 🙏🏻
bunun üzerine bi şarkı öneriniz var mı?
İntizar&Hasan Yılmaz= Takma düzelir be kanka 😂😂
:) :)
Destek. talebi oluştur bence devamına sonra bak
Destek ekibide bizim yapabileceğimiz bir şey yok şeklinde mail attı
Yok artık. Anladığım kadarıyla ücretli alan falan almışsın. Yapmak zorunda
evet ücret'te ödedim ücret çokta umrumda değil yardımcı olurlar diye düşündüm ama bir sonuç çıkmadı ki kendi mailim olduğunu doğrulamak için kimlik kartım olsun içindeki bilgilere kadar söyliyebileceğimide dile getirdim bi sonuç çıkmadı
Mesele ücretin umurunda olması değil zaten. Sana karşı sorumlular. Hakkını istemesini bilirsen alırsın
önerin nedir mesela ne yapiyim
Şifreyi unuttum deyip yeni şifre almayı denedinmi
denedim yine aynı hatayla karşılaştım
Telefon numarasından da mı cikmiyor
çıkıyor gelen kodu girdiğimde google bu hesabın size ait olduğunu doğruluyamadı hatasıyla karşılaşuyorum ne yaparsam yapiyim bu hatayı alıyorum
Baska bir telefon ile denedinmi
yani belki kullandığın telefonda birsey buna mani oluyor
sorun şu her şekilde size ait olduğu doğrulanamadı hatasını alıyorum şifremi doğru giriyorum bu hata şifremi unuttum diyorum kod geliyo yine bu hata e- postamı unuttum diyorum yine bu hata ne yapıcağım hakkında hiç bir fikrim yok bir arkadaşıma danıştım e- postan banlanmış dedi ki erişimim kesilmeden öncede yani telefonumda açıkken bir çok yerdem girilmeye çalışıyodu bundan kaynaklı olabiliceğini söyledi arkadaşım
Bence Google ile temasa gec
sorunum çözüldü teşekkür ederim
Şükür nasıl yaptın kardes
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Oluruz
İnşallah