İletişimi kesti ondan sonra ama çok özlüyorum onu arkadaşım olarak. Yazmayayım mı?
3 ay
Cevap
4Cevap
Yazma tabiki 3 yıl sonunda gitmiş iş ciddiye binince. boş ver yaşannlar yaşandığı ile kalsın
Hayır öyle değil. 3 yıldır normal arkadaştık hep benden hoşlandığını söylüyordu en son deneyelim dedim ama 1 hafta içinde sen çok iyi birisisin ama ben sana o gözle bakamıyorum dedim bitirdim. Yazmayı kesti bir süre sonra ve iletşimiz koptu ama ben arkadaşlığımızı çok özledim
Bende de hata var dalga geçer gibi öylr dedim 1 hafta bile sürmedi
Yazmamın anlamı yok bitti tamamen yani. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim ama çok üzüldüm
Eğer içinde yazma isteği varsa durma ve yaz en azından bir yeniden merhaba diyebilirsin en fazla içinde kalmaz boylelikle.
uzak mesafe miydi?
3 yıldır normal arkadaştık hep benden hoşlandığını söylüyordu en son deneyelim dedim ama 1 hafta içinde sen çok iyi birisisin ama ben sana o gözle bakamıyorum dedim bitirdim. Yazmayı kesti bir süre sonra ve iletşimiz koptu ama ben arkadaşlığımızı çok özledim
Bende hata var
Yazma
geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, insanın alıştığı birini özlemesi çok normal gerçekten. Üç yıl az bir süre değil, ister sanal ister gerçek olsun bağ sonuçta bağ 🤍
Tatlım eğer bitiş şekliniz çok kırıcı değilse ve içinde hâlâ “keşke arkadaş kalabilsek” hissi varsa bir mesaj atmak ayıp ya da zayıflık değil. Ama şunu kendine dürüstçe sor: Onu arkadaş olarak mı özlüyorsun yoksa verdiği ilgiyi mi?
Güzelim eğer yazınca yeniden umutlanacaksa ya da seni yine yarım bırakacaksa seni daha çok yorar. Önce kendini koru. İçine siniyorsa kısa, net ve beklentisiz bir mesaj atabilirsin 💛