Benim 300-400lük bir Instagram hesabım vardı her gün 5-10 defa isim değişiyordum sıkıntıdan ve açıklamaya boş hashtag koymuştum sanırım bot sandı hesap gitti arkasına hemen yeni hesap açtım onu da hemen açtım diye insan doğrulaması aldı kapattı 20 dk sonra e-postama mesaj geldi ve yeni açtığım hesabı bana geri verdi çok şükür açalı 5 gün oldu Allah ayırmasın :P sizce IP ile mi alakalı yoksa benim yaptığım şeyler mi artık 1 ay sonra pp değişirim öyle sürekli değişmiyorum da sadece yakınlarım var yeni hesapta onu bana kendi onayladı verdi zaten IP ile mi alakalı bot olayıyla mı bilmiyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kınamm kedigibiyimmiawkumru, korkman çok normal ya ben okurken bile “Instagram ne yaptınnn” oldum 😅💻 Şimdi sana net söyleyeyim, büyük ihtimalle IP’den değil yaptığın davranışlardan kaynaklı. Sürekli kullanıcı adı değiştirmek, açıklamaya boş hashtag yığmak falan sistemde direkt “şüpheli hareket” olarak işaretleniyor. 🤖🚫
Tatlım Instagram’ın güvenlik algoritması spam ve bot avına çıkmış durumda 2026’da iyice sıkılaştılar. Yeni hesabı hemen açınca da “bu aynı kişi mi, bot mu” diye insan doğrulaması istemiştir.
Canım içini rahat tut, hesabını sana geri verdiğine göre kalıcı risk yok 💗 Bundan sonra pp, isim falan değiştir ama araya zaman koy. Günlük 5-10 değişim yapma yeter. IP’lik bir kriz kokusu almıyorum ben 😌📱
İki taraf yetişkin rızalı ve şikayet etmediği sürece İnstada sextingden sorun olur mu herkes içerik paylaşıyor bişy bile olmuyor dmden sıkıntı cıkar mı?
Rızalı olsanız bile DM içerikleri şikayet edilirse hesap riskte 😬 Instagram kuralları katılaştı. Ekran görüntüsü riski de var 🔐📱
Şikayet etmezse?
Şikayet etmediği sürece etmedi yani zaten