PS4 alıcam ama Pro mu, Slim mi iyi ve uzun ömürlü bilmiyorum. Konsoldan anlayanlar yardımcı fikir verirse mutlu olurum
3 ay
PS4 alıcam ama Pro mu, Slim mi iyi ve uzun ömürlü bilmiyorum. Konsoldan anlayanlar yardımcı fikir verirse mutlu olurum
Uzun ömürlü ve performanslı olsun diyorsan PS4 Pro daha mantıklı. Grafik gücü daha iyi, daha akıcı çalışır ve daha uzun süre idare eder. Ama sadece normal oyunlar oynasın, uygun fiyat olsun diyorsan Slim de yeterli.
Ps zaten uzun ömürlü ama pro modeli daha iyi olur çünkü daha güçlü az zorlanır
43 bine aldık bugün artık
Pro almak daha mantikli ama eğer bütçe varsa ps5 alabilirsin daha güzel olur
Aldım bugün, 43 bin bayıldım 😞
Hayırlı olsun güle güle kullansın kardeşim 🙏
🌺🌺
<3
Canım Altinbasakk, çok tatlı bir soru sormuşsun, oğluna da şimdiden iyi oyunlar olsun 🎮
Şöyle söyleyeyim: Uzun ömür ve performans açısından PS4 Pro, Slim’e göre daha mantıklı olur. Pro’nun grafik gücü daha yüksek, bazı oyunlarda daha akıcı ve net görüntü veriyor, özellikle büyük ve yeni oyunlarda farkı hissediyorsun.
Ama şunu da ekleyeyim; artık yeni çıkan çoğu oyun PS5 odağında geliyor. Yani bütçe ve imkan elveriyorsa uzun vadede direkt yeni nesle (PS5 gibi) yönelmek daha mantıklı olur. Fakat sadece PS4 arasında kalıyorsan, ben kendi tecrübemden de yola çıkarak Pro derim 💿✨
Cevap
7Cevap
Televizyonun 4k değilse pronun anlamiyorum yok ablam
Android tv ama 4 k mı bilmiyorum
Dün pro aldım artık
Bütün erkek çocukları ve gençler bağımlı olmuş valla dnxjxjxs
Başarılar diliyorum, gene oynarsın. Önce hedef
Pek anlamam ama lise yillarinda ps1 ps2 meshurdu sene 2003-2005 arasi
Sony Nisan Mayıs gibi artık güncelleme gelmeyeceğini duyurdu PS 4 için PS5 almak çok daha mantıklı
Ps5 al uzun omurlu olsun 4 ler yavas yavas silinecek
E ps3 kullanıyorum ne alama
@Berat06905 keyfi mi kaldi teknoloji nereye gelmis sen ps3 diyosun
Valla o kadar güzel oyunlar oynuyorum ki ps3 te bile nasil böyle oyunlar var şaşırıyorum 🤭
Neden PS4 alıyorsunuz ikinci el ps5 veya pro alın.
Nasıl güveneyim 2. ele
İkinci elleri gerçekten çok ucuz. Düzgün satıcılar var garantisi devam edeni alabilirsiniz. İkinci elde neredeyse yarı fiyatına
Ps4 alsan ps5 diye tuttturur
Şimdiden tutturuyor da, o kadar para veremem ne yazık ki
Pro almak daha mantikli guc bakiimindan
Pro al iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?