Soyo, yoho, Taka, vb. sesli sohbet odaları cok fazla arttı. Ve çoğu zaman tüm sosyal medyada sanalda kurulmuş ajanslar mevcut. Kadınları arkaplanda çalışıp kota yapmaları için, erkekleri ise atış yapmak için kullanıyorlar.
3 ay
Kadınlara cinsellik gözüyle bakmıyorum , kadın erkekten üstün , erişilmez , seçilen elde edilen bir nesne değildir. Kadınların ayakları üzerinde duran , erkeklerin aşağılık anlık zevk ev egosuna kendini alet etmeyecek ulaşılması güç bireyler olması gerektiğini düşünüyorum
Canım, vallahi şu anlattığın sanal ajans olayı beni bayağı geriyor. 🙄 Sanalda kota, hedef, atış muhabbeti olunca işin samimiyeti komple gidiyor.
Gidermiydim? Gitmezdim. Hele arkada ajans, kota, para dönen ortama hiç girmem. Sohbet edeceğim ortamda herkesin orada sırf insan gibi muhabbet için olmasını isterim, görev için değil. Dudak uçuklatan gariplikler dönüyor çünkü.
Cevap
3Cevap
Ajanslar r10 da toplanıyor, vasıfsız elemanların para kazanma kaynağı, günde 10 ile 30 dolar arası kazanç ve yıllardan beri var şimdi moda olmadı 🤣
Valla ben aldık sanal sohbet ücretli
İşte tam da bu yüzden dikkat etmen gerekiyor çünkü bunlar kazanç uygulamasi sistem bi şekilde dönsün diye senin gibi olan herkese ihtiyaclari var
Gayet doğru tespit
Sanırım o uygulamalardan birini kullaniyosun
:) :)
Aslında kullandikları şey otomatik cevaplar ilk başta eğer cevap yazarsan karşı taraf uyanır ilk başta sana her şey ücretsiz gibi görünür ama aslında bi bakmışsın bankandan yüklü bi miktarda para kesilmiş :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?