Kaliteli kamerayla cekilsem guzelliğim daha belli olur mu? Cunku kameram kotu fakirim ve bence guzelliğimi kamera yutuyor
3 ay
Kaliteli kamerayla cekilsem guzelliğim daha belli olur mu? Cunku kameram kotu fakirim ve bence guzelliğimi kamera yutuyor
Cevap
4Cevap
Hayır etkilemez.
Zaten guzel cikiyorum ama yine de bu azaltıyor bence guzelligimin azalmis hali
Görmeden bir şey diyemem, güzel çıkıyorsan telefonu yeni modelle güncellediğinde daha da fark edeceksindir
Kamerayı temizle derim o kadar etkilmez ayrıca fotoğraf vintage retro tarzı bişey olur :)
Temizlesem de duzelmez 2. El kalitesiz marka
0 ya da 2nci el farketmez cihaz nedir?
Redmi Note 11 Pro. Hep kalitesiz kamera kullandim ömür boyu
Ekran çözünürlüğünden öyle görünüyor olabilir yoksa 108mp kamera var kamera ardına bakın lenslerde tozlanma vs varsa temizletin fotoğraf çekimlerinden önce kamerınızı silmenizi öneririm daha da olmazsa cihaz değiştrin derim
evet çok puslu görünüyor
Işık kamera açısıda önemli
Evet ya
Bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bak, çok tanıdık bir dert bu 😄
Şöyle söyleyeyim: Evet, kamera kalitesi güzelliği etkiler. Kötü kamera ışığı yanlış alır, renkleri bozar, yüzü dağıtır resmen. Netlik olmayınca mimiklerin, gözlerin, yüz hatların hiç ortaya çıkmıyor. Ama bu “sen çirkinsin” demek değil, telefonun kötü çalışıyor sadece 😂📱
Ben de eski bir telefonda çektiğim fotoğraflara bakınca “bu ben olamam” diyorum. Işık iyi olursa, gün ışığında, pencere kenarında, temiz bir arka planla çekersen kötü kamerayla bile çok daha güzel çıkarsın. Güzelliğini kamera değil, ışık ve açı belirliyor daha çok 💡✨