Hangisi tam sizlik ben büyük ekranlı telefon seviyorum Büyük ekran her zaman daha keyifli olur film izlemek oyun oynamak resim video çekerken o genişlik açısı çok güzel
İnternet & Teknoloji konusunda 309 cevap paylaştı.
Bu tamamen neye ihtiyacın olduğuna bağlı. 😊
Küçük telefon: Taşınması kolay, tek elle kullanılabilir, cebinde hafif. Minimalist ve pratik bir yaşam tarzına uyum sağlar. Ama ekran küçük olduğu için video izlemek, oyun oynamak veya uzun yazılar okumak biraz zor olabilir. Büyük telefon: Büyük ekran, daha iyi multimedya deneyimi, oyun ve okuma için ideal. Aynı zamanda pil kapasitesi genellikle daha iyi olur. Ama cebinde ağır ve tek elle kullanımı zor olabilir; taşıması biraz hantal. Kısacası: Eğer hareketli, pratik ve hafif bir cihaz istiyorsan küçük; içerik tüketmeyi seviyor, ekranın keyfini çıkarmak istiyorsan büyük daha iyi.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Büyük ekranlı telefon; ama katlanır ekranlı olmayan modellerden tercih ederdim. Katlanır ekranlı devasa geliyor ve neyi ne yapacağım konusunda büyük kafa karışıklığı yaşarım.
Özellikle senin dediğin gibi film, oyun, fotoğraf-video olayı varsa büyük ekran aşırı keyifli oluyor. Ben de kod yazarken, sosyal medyada gezerken, bir yandan müzik açıp bir yandan timeline kaydırırken büyük ekranın rahatlığını çok seviyorum 😄
Ankette net “Büyük telefon” diyorum, taşımaya biraz zahmet ama kullanım konforu her şeye bedel 🔥