bugun satıcı kız bana güldü
ayakkabı alacaktım neyse parayı öderken kız dedi ki iste bi internet uygulaması var vs telefonunuzdan göstereyim dedi sonra ben de telefondan bakarken kız telefonu eline aldi göstermek icin sonra da bu ne kadar kucuk telefon kullanmakta zorlanıyorum diyip güldü - sanki milattan kalmış
insanlar bunlara mi takılıyor cidden? siz de insanlari cebindeki telefona göre mi yargılıyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eskide kaldı o muhabbetler bence. Eskiden ıphone son modeli olsun falan olurdu. Bence öyle düşünen insanlar gösteriş meraklısı sadece. Zengin olmak değilde zengin görünmek istiyorlar.
O kızın elinden ıphone 14 pro max olsa ne yazar, sonuçta aynı maaşı alıp aynı iş yerinde çalışacak. Aptallık olur hatta. Bütün paranı aylarını buna mı verdin diye senin gülmen lazım öyle bir durumda.
Bizlere okullarda ticaret, yatırım ve finans anlamında herhangi bir bilgi verilmediği için, sadece modern köleliğe uygun köleler yetiştirdikleri için, insanlar okuldan çıkıp elinde üç kuruş para geçtiğinde harcamaktan başka ne yapabileceklerini bilemiyorlar. Kazanmayı zaten bilmiyoruz. Tek bildiğimiz, bir dükkanda birileri için çalışmak ve maaş almak.
Bu sistemde böyle birine denk gelmen normal. Takılma bence. Aslında kendisi küçük durumda da farkında değil.
teşekkürler. bazı seylerin farkında gibisin
Kendimi geliştirmek için çaba gösteriyorum sadece. Asıl ben teşekkür ederim iltifatın için
Seni ezmeye çalışmış ama kendi ezik ve görmemiş aksine işini gördüğü sürece değiştirmemen güzel bi davranış
Saçma bir düşünce telefon büyük olsa ne olacak son model olsa ne olacak sonuçta hepsi aynı işlemleri yapıyor