Tanımadığıniz insanları takip eder misiniz?

Ben ilk sosyal medya kullandığım zaman. Facebook açmıştım 2008'de. Ozaman çevremi eklemiştim. Daha sonra beğendiğim yürüyeceğim kızları ekliyordum. Yürüyordum flörtlerim bulusmalarim oluyordu. Daha sonra abone olmak, takipçi olmak diye bişey çıktı. Bu sefer abone kasmak, takipçi kasmak gibi şeyler. Bende üye olmuştum takip edeni takip ederim şeklinde paylaşımlar., 5 bin kişiye abone oldum aynı şekilde bana da 5 bin kisi takipçi olmuştu. Sonra ne oldu bilmiyorum dünyaya açıldım. Yabancıları takip ettim sonra yabancilar takip etti beni. Bir günde yüz kişi takip ettiği oldu. Bir baktim , 10 bin kişi beni takip ediyordu. O noktaya geldi. Profil resmim de. Che Guevara gibiydi siyah beyaz ve portre odaklı millet bişey sanıp takip ediyordu 😅😆 bir arkadaşım bana senin nasıl 15 bin takipçin olur diye şaşırmıştı 😆😅 neyse sonra ben düşüncem değişti dedim hesabımı kapatiyim. İlerde evlenirim falan bana diyecek neden bukadar takipçin var. Sildim hesabimi ama pismanim şu an 😅 bir ara hiç sosyal medya kullanmadim. O dönem ciddi ilişkim oldu uzun süreli. Neyse biz ayrıldık sonra ben Instagram açtım. Baya güzel bir profil açtım çünkü o dönem redpill ve pua camiasiyla tanıştığım bir dönem oldu. Kişisel gelişim, aşk ilişkileri, karizmatik ve cool erkek profili instasi falan. Muhteşem bir Instagram profilim şu an var ve mükemmel. Ben zaten mükemmelim instamda mükemmel olsun dimi 🙂neyse ilgimi çeken kişileri takip ediyorum. Bazen diyorum tanımıyorum neden takip ediyorum. Bazen pool dance yapan kızlara hayran olduğum için takip ediyordum. Acaba takip etmesem mi? Paylaşımları hikayeleri hoşuma gidiyor. Bakarken önüme pool dance videosu çıkıyor hoşuma gidiyor beğeniyorum ama karizmatik ve cool adamın biseylere ya da birilerine hayran olmasi ve fan gibi davranmasi ne kadar doğru? Zaten çok fazla tanıdık yok instamda takip ettiklerimde. Onları çıkarsam bu sefer takipçi sayim takip ettiklerimden fazla olacak. Egolu gibi de görünmek istemem ama bu sefer bu adam bizi takip etmiyor diye bazıları takipden çıkacak. Bazen öyle günde 10-20 kişinin bir günde takipden çıktığı oldu. Neden niçin çıktılar anlamadim. Giden gitsin zaten kalan sağlar benimdir 😅 neyse size soriyim tanımadığını takip etsin mi erkekler yoksa naparsan yap mı?

Etmem ünlüler ya da ilgi alanlarim ya da çevremi takip ederim
Herkes herkesi ve herşeyi takip edebilir sorun değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Tanımadığıniz insanları takip eder misiniz?