İnternet & Teknoloji Tanımadığın kişilerle takipleşir misin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sosyal medyada tanımadığın kişileri takip eder misiniz? Güncellemeler+1 yıl Cümleyi yanlış yazmışımm Tanımadığın kişilerle takipleşir misin? Cevapla Sosyal Medya Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. hayır tanıdığım kişiyi bile zar zor takip ederim zaten. 1 0 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Burada evet ama diğer sosyal medya hesaplarımda hayır takip etmem 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Eğer paylaşımları vs. ilgimi çekiyorsa evet, takip ederim. Onun yerine boş takip yapmam. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kimseyi takip etmeme gibi bir huyum var, banane yav kim napıyorsa yapsın. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yok burada bir ara öyle yaptım sonra geri çıkarttım 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 471 cevap paylaştı. kimseyi takip etmiyorum. rahatsızlık vermek istemem. ama rahatsız edilmeyi severim. 1 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Instagram da sadece eş dost var aslında olmasa da olabilir nerdeyse hiç kullanmadım diyebilirim. Paylaşım da yapmam takip te atmam bana göre değil 0 0 Yorumla
demirg Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl çok çok nadir. 500 kişi de 2-3 kişidir en fazla. 1 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 591 cevap paylaştı. Ortak arkadaş varsa evet 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır takipleşmem 1 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 848 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır 1 1 Yorumla Doprakkk +1 yıl Eskiden öyleydi şimdi hepsi tanıdık Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her zaman takipe takip ediyom 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Takipleşmiyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayır takipleşmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
hayır tanıdığım kişiyi bile zar zor takip ederim zaten.
Burada evet ama diğer sosyal medya hesaplarımda hayır takip etmem
Eğer paylaşımları vs. ilgimi çekiyorsa evet, takip ederim. Onun yerine boş takip yapmam.
Kimseyi takip etmeme gibi bir huyum var, banane yav kim napıyorsa yapsın.
Yok burada bir ara öyle yaptım sonra geri çıkarttım
kimseyi takip etmiyorum. rahatsızlık vermek istemem. ama rahatsız edilmeyi severim.
Instagram da sadece eş dost var aslında olmasa da olabilir nerdeyse hiç kullanmadım diyebilirim. Paylaşım da yapmam takip te atmam bana göre değil
çok çok nadir. 500 kişi de 2-3 kişidir en fazla.
En azından göz aşinalığım olmalı.
Takip etmeden nasıl tanisicaz
Ortak arkadaş varsa evet
Hayır takipleşmem
Arada
yapıyorum arada
Amaca bağlı
Hayır
Hayır
Hayır
Eskiden öyleydi şimdi hepsi tanıdık
Her zaman takipe takip ediyom