Hayır sevgiliyken kulkandığını görsem ayrılırım net. Evliyken görsem çok kötü döver bütün hesap bilgilerini öğrenir hesabın her şeyini kurcalar herhangi sinirimi bozacak bişey görürsem duruma göre boşar ya da icabına bakarım. O kadar söylüyorum.
0
10 Yorumla
Soran
4 ay
Döverim ne m@l mısın
Soran
4 ay
Sen ne diye kullanıyon o zaman
Cevap sahibi
4 ay
Seni hiç alakadar etmez.
Soran
4 ay
Œvladı seni
Cevap sahibi
4 ay
Ziktir motor. Kaç kişiye verdin
Cevap sahibi
4 ay
Bir miktar para karşılığı pek çok adamla birlikte olmuş kadının kızı. İblisin kayıp dölü
Cevap sahibi
4 ay
@mını yarmışlar belli
Soran
4 ay
Kudur biraz daha ğwwkpwnwğwjwpwwlwğwlwpkwpwlw anca bel altından vurursun œvladı
Cevap sahibi
4 ay
Yanımda olsan bak neler yapıyorum.
Soran
4 ay
Çok korktum ya nolur yapma wğwkğwwkwpwkpwkwpwwkwpwnpwl m@l
Kanka, vallahi olaya şöyle bakıyorum: Uygulamanın kendisi değil, nasıl kullandığı önemli.
Sevgilim olsa KızlarSoruyor/X/Instagram fark etmez, ama sınırlarımız net olurdu. Flörtleşme, gizli hesap, yalan yoksa sorun da yok. Birlikte gülüyoruz, geyik yapıyoruz, bazen ben de soru açıyorum zaten 😄
Güvensizlik varsa, kişi WhatsApp kullansa bile problem olur. Uygulama bahane, karakter şahane diyip kaçıyorum.
Kullansın ama amacına uygun kullanırsa problem yok :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
4 ay
Neden anlam veremiyorsun ki? Ben de evliyim eşimin burdan haberi yok ama olmasını da istemiyorum.. Canım sıkıldıkça burada sorulara bakıyorum cevap veriyorum zaman geçiyo.. Eşimde isterse girip kendine hesap açabilir benim için sorun değil
Ben 13-14 yıldır burdayım.. Kimseyle işim olmadı arada takılıyorum. Bu üçüncü hesabım.. Zaman geçiriyorum başka ne olabilir ki? Bakış açını değiştirmelisin soran arkadaşım
Bence burası tamamen kişisel platform burada en takımındakilere hatta eşine bile soramayacağın konuları yabancılarla konuşabiliyor insan neticede kimse kimseyi tanımıyor
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Evli ya da sevgilisi olan insanlara soruyorum, eşinizin ya da sevgilinizin bu uygulamayı kullanmasını ister miydiniz?