Aşk İlişkileri Eşinizle ortak burayı kullanır mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bizden başka birileri var mı acaba? evlilik hakkında sorular da alabiliriz Güncellemeler+1 yıl Güncell Eşinizle ortak burayı kullanır mısınız? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Hayır, kesinlikle kullanmam. Evlilik aşkı öldürüyor mu? Dürüst cevap istiyorum. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Eşlere bağlı bu bence Yorumla Need4Read +1 yıl Sizinkini öldürdü mü? Yorumla Soran +1 yıl Yok gayet uyumlu çiftiz Yorumla Need4Read +1 yıl Ne kadar süredir evlisiniz? Yorumla Soran +1 yıl 4 yıldır Yorumla Need4Read +1 yıl Allah mutluluğunuzu daim etsin.. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Need4Read +1 yıl Rica ederim.. Yorumla
FurkanJ211 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Soruyorum.İlk adımı erkek mi atmalıdır kadın mı? 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ne konuda Yorumla FurkanJ211 +1 yıl İlişki konusunda. Çünkü baz kadınlar ilk adımı erkek atmalı diyor sizin fikrinii merak ettim. Yorumla Soran +1 yıl Bizde öyle bir şey yok karşılıklı Yorumla FurkanJ211 +1 yıl olması gereken bu zaten ama bazen böyle bir şey de söz konusu olabiliyor Yorumla Soran +1 yıl Tabi bilemem olabilir Yorumla FurkanJ211 +1 yıl Şunun için sordum. Mesela bir kadınla istekli konuşuyorum sonra bir anda kadın kesiliyor sebebi benden mi bekliyor sürekli Yorumla Soran +1 yıl Evli değilseniz evet olabilir sonuçta klasik kadın kafası Yorumla FurkanJ211 +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla Soran +1 yıl Rice ederim Yorumla FurkanJ211 +1 yıl @MaviVera Bana mı diyossun? Yorumla MaviVera +1 yıl Soru yazan arkadaşa Yorumla FurkanJ211 +1 yıl @MaviVera Önce okumayı öğren cümle kurmayı öğren sonra kendine uğraş alanı bul Yorumla
efkâr-ı_izafi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben burayı tek kullanırken bile utanıyorum, bir de eşimin ne iş var? 0 0 Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. ben kullanmazdim herhalde kiskaninca bos yere kavga cikar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kıskançlık bizde pek yok, olursada kavga etmiyoruz aksine daha ateşli olabiliyor bazen Yorumla wimpi +1 yıl bilemem o kadarini artik Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşinin penisi küçük (misal 11-12 cm) olsaydı onunla yoluna devam eder miydin?Biraz özel bir soru gibi, cevaplamak zorunda değilsiniz tabii ki 0 0 Yorumla
natalieee Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayir tabiki eşime kullandirmam 0 3 Yorumla avrupali-genc +1 yıl ama sen neden kullaniyorsun Yorumla natalieee +1 yıl Eşim yok Yorumla avrupali-genc +1 yıl ama esin olsa beraber mi kullanirdin Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Çoğu şeyini kullanmam 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Foseptiğini çıkartmayın da 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. O kişiye bağlı isterse neden olmasin 0 0 Yorumla
queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kullanmam 0 1 Yorumla avrupali-genc +1 yıl sen neden kullaniyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlilikte seks siradanlasiyormu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çiftlere bağlı sürekli aynı şeyler olursa evet monotonlaşır Yorumla
zigzig Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kullanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır, kesinlikle kullanmam. Evlilik aşkı öldürüyor mu? Dürüst cevap istiyorum.
Eşlere bağlı bu bence
Sizinkini öldürdü mü?
Yok gayet uyumlu çiftiz
Ne kadar süredir evlisiniz?
4 yıldır
Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Teşekkürler
Rica ederim..
Soruyorum.
İlk adımı erkek mi atmalıdır kadın mı?
Ne konuda
İlişki konusunda. Çünkü baz kadınlar ilk adımı erkek atmalı diyor sizin fikrinii merak ettim.
Bizde öyle bir şey yok karşılıklı
olması gereken bu zaten ama bazen böyle bir şey de söz konusu olabiliyor
Tabi bilemem olabilir
Şunun için sordum. Mesela bir kadınla istekli konuşuyorum sonra bir anda kadın kesiliyor sebebi benden mi bekliyor sürekli
Evli değilseniz evet olabilir sonuçta klasik kadın kafası
Teşekkür ederim.
Rice ederim
@MaviVera Bana mı diyossun?
Soru yazan arkadaşa
@MaviVera Önce okumayı öğren cümle kurmayı öğren sonra kendine uğraş alanı bul
Ben burayı tek kullanırken bile utanıyorum, bir de eşimin ne iş var?
ben kullanmazdim herhalde kiskaninca bos yere kavga cikar
Kıskançlık bizde pek yok, olursada kavga etmiyoruz aksine daha ateşli olabiliyor bazen
bilemem o kadarini artik
Eşinin penisi küçük (misal 11-12 cm) olsaydı onunla yoluna devam eder miydin?
Biraz özel bir soru gibi, cevaplamak zorunda değilsiniz tabii ki
Hayir tabiki eşime kullandirmam
ama sen neden kullaniyorsun
Eşim yok
ama esin olsa beraber mi kullanirdin
Çoğu şeyini kullanmam
Heyecanın kaybolmaması için yöntemleriniz var mı
Foseptiğini çıkartmayın da
O kişiye bağlı isterse neden olmasin
evli olsam yapardim evet
Kimse kullanmaz
Yoktur