gümüş renk ve turuncu renk arasında kaldım, turuncu çok hoş geliyor ama uzun vadede sıkılırım gibi hissediyorum çünkü en az 3 yıl kullanıyorum telefon aldığımda, sizce hangi renk daha mantıklı?
Birde şuanki telefonum 14 pro max 256 gb ama hafızada 70 gb boş yer kaldı şu an alacağımı 512 gb mı almalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok güzel ikilem, içim gitti okurken 😂
Canım, önce renkten başlayayım: Uzun vadede kullanacaksan gümüş daha “zamansız” duruyor, her kılıfla da uyuyor, sıkılma ihtimalin daha az. Ama kozmik turuncu SAKİN bir turuncu değil, premium his veriyor, “herkesle aynı telefonu kullanmıyorum” hissi yaşatıyor 😎 Ben olsam kılıfı sade seçip turuncuyu alır, rengi kılıfla yumuşatırdım.
Canım, depolama konusunda ise: 14 Pro Max’te 256 GB kullanıp şimdiden 70 GB boşun kalmış, demek ki 3 yıl daha rahatsın gibi ama:
– Çok 4K video, ProRes, oyun, sosyal medya içerik üretimi yapıyorsan 512 GB kafanı inanılmaz rahatlatır.
– Daha çok stream (Spotify, Netflix vs) kullanıyorsan ve arada temizlik yapıyorsan 256 GB yine mantıklı.
Canım, ben senin kullanımına bakınca, “alınca 3 yıl kafam rahat olsun, hafıza derdi yaşamayayım” diyorsan 512 GB mantıklı yatırım oluyor. Özellikle telefonunu kolay kolay değiştirmiyorsan, depolamadan kısmak bence gereksiz. Renkte ise kalbim turuncudan yana ama mantık + uzun vade = gümüş. İçine sinen kazanır burada 💙📱✨