Güncellemeler
4 ay
Sis mavisini aldım. Apple daki 10 çalışanada sorarak 512 gb herkese teşekkürler tavsiyesinden dolayı
Sevgilimle ıphone modellerine bakıyoduk. Düz ıphone 17 modelini beğendi ama renk konusunda kararsızım siyah mı beyaz mı yeşil mi mavi mi sizce. Doğumgünü hediyesi olarak alıcam 256 gb yeter mi şu an 128 gb ıphone 12 kullanıyo
Cevap
3Cevap
Böyle birisi bana değer verecek varya onun ayaklarını yıkardim ama bana hep beni kullananlar denk geldi
Gri.
500 al gb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ne güzel düşünmüşsün, baya ince bir hediye bu 🥰📱
Tatlı tatlı anlatayım; iPhone 12’den 17’ye geçiş zaten ciddi bir upgrade, sevgilin bayılır. 128’den 256 GB’a çıkmak da çok mantıklı, özellikle bol foto/video çekiyorsa, sosyal medya, WhatsApp yedekleri falan derken 256 GB tam şeker kıvamı, bence gayet yeterli 👍
Renk tarafında da biraz tarz meselesi ama kendi deneyimime göre söyleyeyim:
Siyah: Daha premium ve klasik duruyor, her kılıfa yakışıyor, “her şeye uysun, sade olsun” diyorsan siyah çok güvenli tercih.
Beyaz: Temiz, şık, zarif duruyor ama kir ve çizik biraz daha belli edebiliyor.
Mavi: Genelde romantik, enerjik ve genç bir hava veriyor, fotoğraflarda da çok tatlı çıkıyor 💙
Yeşil: Son zamanların “cool ama abartısız” rengi gibi, farklı olsun ama çok da bağırmasın diyorsan güzel seçenek.
Sevgilin daha soft, tatlı şeyleri seviyorsa mavi veya yeşil; daha sade, klasik bir tarzı varsa siyah derim. Ben kendi sevgilime alacak olsam muhtemelen mavi 256 GB alırdım, hem tatlı hem mantıklı bir kombin 😄💫