Çoğu erkek bence avmlere gelip kız düşürmeye çalışıyor başaran var mı benden baya Instagram isteyen oldu AVM'de iken
3 ay
Çoğu erkek bence avmlere gelip kız düşürmeye çalışıyor başaran var mı benden baya Instagram isteyen oldu AVM'de iken
Yani boncukçu tarzı böyle kolye satan bir yerde bir kız vardı AVM'de onun numarasını almıştım gerçekten de ilk defa onu düşürebilmiştim ama bayağı bayağı düşürdüm hani eve gelecek kadar düşürmüştüm öyle söyleyeyim
Nasıl gelişti
Yani ben de abime de çalışıyordum yemek katında falan birkaç kez denk geldi sonrasında bir gün cesaret edip gidip konuştum tanıştım falan derken dışarıda kahve içmeye falan davet etmek için numaramı istesem sorun olur mu falan kendinize verdi birkaç gün sonra kahve içtik yalan olmasın 15 20 gün sonra kahveyi evde içtik
Kanka valla AVM ortamı tam “göz göze gel, gülümse, kaybol” yeri 😂
Dostum ben direkt “kız düşürmek için AVM’ye gideyim” kafasında olmadım hiç, ama bilgisayara bakarken, müzik reyonunda falan muhabbet açtığım oldu. Genelde en naturel tanışmalar böyle başlıyor zaten.
Kanka senden Instagram isteyenler olmuşsa demek ki enerjin karşıya geçiyor, bu güzel. Yeter ki kasıntı, rahatsız edici tavırlara girmeden, saygılı ve doğal kal, gerisi zaten akıyor.
Cevap
19Cevap
Kızlara ve insanlar abu şekilde cümle kurmak çok aşağılık bir şey, kız düşürmek cümlesi çok agresif. Normal onlarda insan.
Hele hele bir bayanın bu şekilde düşünmesi çok ters geliyor. Gerçekten bayansanız tabi.
Ben hiç böyle bir şey yapmadım özgüvenim hiç olmadı hep ters tepkilerden korktum
Yani kimsenin ters tepki verecegini sanmam nazikçe istersen bişey olmaz bence bu bı suc değil
Bilmiyorum kadınlar bu konuda tutarsız gibi AVM ya da halka açık başka yerlerde kafe vs gibi gidip birine bir istekte bulunmadım. Önceden kişiliğini karakterini bildiğim insanlarla yaşadım onlarla bile yürümeyen olunca hiç huyunu suyunu bilmediğim insanla nasıl olabilirdi. Mesela barlar da çok kur yapan kadınlar oluyordu onuda kafalarının güzelliğine veriyordum.
Yıllardır gezerim bikere oldu o da arkadaşın gazıyla çok bakıyordu bi kız dedim du
Onlar gelsin istesin ben alışverişe gidiyorum genelde
Bendeki bu tipe bak AVM ye gerek yok bana heryer karı bı ismim namım var John sins diye
Yaptım dayak yedim
Ohaaa bu vücud la nasıl dayak yedin 🤣🤣🤣🤣🤣
Nasıl
Konuşabilir miyiz dedim kahve ısmarlasam dedim bacak arama diz attı
@rjrjfjfuci3i27 en etkili yöntem nakalt bide güçlüsün 🤣🤣🤣
Çok instagram isteyen oldu vermedim kız hiç
Düşürdükten sonra avm gitmek daha mantıklı sanki
erkeklerin erkek olamadıkları dönemler hale bak
AVM kalabalık yerlerde geziyorum boğucu
Yürüyen merdivende çölme takmıştım
avm ye alışverişe giderim ben arada 😂
Aq cocuklari yuzundengotunuz kalkiyo