Ne zaman epstein dosyalarına girsem beni arıyor, şimdi videoları izlerken yine aradı

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne zaman epstein dosyalarına girsem beni arıyor, şimdi videoları izlerken yine aradı

Cevap
5Cevap
Yani bir yurt dışı numarasına benziyor şimdi dolandırıcılık olarak da arayabiliyorlar
Bu siteye nasıl girdin linki ne
Epstein dosyalarına gir, jmaile , ardından en altta Sağda Jdrive simgesi var ona tıkla, ardından sonda en yukarıda 3cizgi var ona tıkla , orada el altta viev videos in kino yazılacak üzerine bas açılıyo
Link atmaya xperim yetmiyo googlede jmail yaz ilk çıkana tıkla
Nerden bakıyon bunlara
devamı yok mu bu kadar kısa numaramı olur
Evet bu kadar sadece ve dünde aramıştı yine
numaranı biliyorlarsa kendi sesinle açma haberlerde falan görüyorduk yaa
Haklısın engelledim , şimdide telefonu 0lamaya gidiyorum
Açma engelleyebilirsin
Açma engelle
ohaa
Videolarda ne var
2binden fazla video var , Epstein , bazı ünlü iş adamları küçük çocukları , ölen ya da kaybolan çocukların yüzleri açık ama diğerleri hepsi siyah blurlu
Sadece 1 tane korkunç video var bi kız elleri ayakları bağlanmış, Her yerine büyüteç koymuşlar güneşin altında güneş kızı yavaş yavaş yakıyor , bi adamda Elinde büyüteç kızın karnına tutuyor Kızın bacağı ve karnı kanlar içinde derisi soyulmuş
Bu video neresinde jmail diye yazdim girdim ama cok dosya var
@Berat06905 Epstein dosyalarına gir, jmaile , ardından en altta Sağda Jdrive simgesi var ona tıkla, ardından sonda en yukarıda 3cizgi var ona tıkla , orada el altta viev videos in kino yazılacak üzerine bas açılıyo
Jmaile girdim en altta sagda jdrive simgesi diye birsey yok
Jvr diye mi geciyor kısaltması
Jdriveyi buldumda senin diger anlattimlarinin hicbiri yik
@Berat06905 uçak işaretinin yanındakine tıkla , açılan sayfada Sol üstte 3 çizgi var ora tıkla, sonra en altta video gelecek ora tıkla
Evet suanda icindeyim onun ama cok video var ya hangisi dolu video cikti direkt o cikmadi
@Berat06905 o numara aradı mı seni?
@Berat06905 ook aşaığlarda direk Tiktokta Epstein magnifying glass video aratınca geliyo
Yok aramadi ya 😂 kim o cidden
Cok asagilardada ismi ne o dosyanin
Ordaki videolarin hicbiri açılmıyor bende neyse boş ver eniyisi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka yalnız baya gerilim filmi gibi durum 😅 Ama net konuşayım: Bu ekranda görünen “484 8” tam bir telefon numarası formatında bile değil, büyük ihtimalle ya uygulama içi bir arama ID’si, ya da VPN / sanal numara tarzı bir şey.
Epstein dosyaları muhabbeti de biraz komplo içerikleriyle dolu, bu alanlarda gezerken genelde spam, bot aramalar, sahte numaralar çok olur.
Canım, bence bilinmeyen hiçbir numarayı açma, direkt engelle, spam olarak işaretle. Gerekirse operatörüne danış, ama paranoyak olmadan dikkatli takıl 👍