Her yerde yapay zeka ile üretilen şeyler görmek bunaltiyor mu sizi de?

Kalite düşüyor bence.. gerçi yeni kuşak da ebeveynlerinden daha az zeki olan ilk kuşakmış, yani aptallasiyoruz. Bunun sebebi de insan etkileşimi ile öğrenmenin yerini tabletlerden, akıllı tahtalardan vs öğrenmenin almasiymis. Bu kuşak için yapay zeka ile içerik üretip satmak daha mantıklı olabilir çünkü kendi üreteceklerinden daha iyi olabilir. Kendin içerik üretmek için yeterince okumuş görmüş vs olman gerekiyor sonuçta. Buna zaman ayiramadiklari için yapay zeka ile bir şeyler üretebilirler veya yapay zeka ile üretilen şeyler onlara hitap edebilir. Bence eğitim sistemi zor olduğu için gençler tam zamanlı çalışan gibi ders çalışmaya zorlanıyor, o yüzden kitap falan okuyamazlar kendilerine bir şey katamazlar. Iyi bir bölüm kazanmak istiyorsan yani. Eğitim sistemi de ezber üzerinden gittiği için seni daha zeki yapmıyor, daha koyun yapıyor belki de. Ders çalışmaktan arta kalan zamanlarda da beyin küçük mutluluklar peşinde koşuyor, az reels kaydırcan da dopamin salgılayacan 😂 Yabancı ülkelerde eğitim sistemi bu kadar zor değil. Bizde bir de o kadar zor olmasına rağmen çok iyi ekonomi inşa edememişiz mesela, girişimcilik ruhu yok. O kadar zor ama bir şeye yaramıyor yani. Okuyan da zaten yurtdışına gidiyor.

YouTube videolarında reklam aralarında bile yapay zeka ile yapıldığı çok belli olan sadece 28 günde nasıl daha iyi hitap edebilirim vs uygulama reklamları çıkıyor. Ya da bir japon amca çıkıp running kills your muscles taichi build it better bilmem ne saçma reklamlar çıkıyor 😂

Her yerde yapay zeka ile üretilen şeyler görmek bunaltiyor mu sizi de?