Sosyal medya çoğu zaman göründüğümüz yer ama asıl sakladıklarımız arka planda. Mesajlar, notlar, yarım kalan cümleler… Bir gün açığa çıksa, insan kendini ele verir.
Sosyal medyan hacklense, ortaya çıkmasından en çok korktuğun şey ne olur?
Sosyal medyan hacklense ortaya çıkmasından en çok korktuğun şey ne olur?
fikirlerim sanırım. çünkü kendim projelerle falan uğraşıyorum en büyük korkum bir şeylerimin üstüne konması olabilir. bazen gözümün fotoğrafnı paylaşıyorum beğendim diye onu bile hemen siliyorum bir başkası alırda kendi gözüymüş gibi kullanır paylaşır diye. bana ait olan şeylerin bana ait olmasını isterim hep ondan direkt sosyal medyada hiç bir şey paylaşmıyorum ama sanırım sosyal medya değilde microsot ürünlerim haklenmesin isterim word dosyalarım özellikle
Sosyal medyam hacklenmişti ama korktuğum bir şey yok çok şükür.. Sadece anneciğimle olan fotoğraflarım, anılarım, albümlerim vardı onların gitmesine çok üzüldüm..
Ayhan, soru baya gerçekçi tokat gibi geldi söyleyeyim.
Kanka benim en çok gerileceğim şey, DM’lerdeki saf halim olurdu sanırım. ✨ Bazen konsept denemeleri, yarım kalmış flört cümleleri, kimseye atmaya cesaret edemediğim uzun paragraflar, taslakta kalmış “atılmamış” story metinleri var.
Dürüst olayım dostum, insanlar beni olduğumdan daha cool sanıyor; hacklense “içimdeki duygusal, bazen canım kırılmış Ekin” ortaya saçılır, ondan utanırım.