İnternet & Teknoloji Siber Saldırı mı var? HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Youtube ye erişemiyorum sizde de öyle miİnternetin yok diyenler internetim var Siber Saldırı mı var? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kanka ttnet falan bugün sorun yaşadı bizim youtubelar yerinde 0 1 Yorumla HayalsizDasporav +1 yıl Alla alla dün bayağı sıkıntı yaşadım :/ internetim var oyuna giriyordum ama oyunda profiller felan çöktü sanırım dün Yorumla
Alphonse55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl İnternet sağlayıcılarında gece 2-3 den beri sıkıntı var. Düzelir. Benim 3 kere gitti bu gece 0 2 Yorumla HayalsizDasporav +1 yıl Türknet kullanıyorum youtube facebook google ye giremiyorum :/ net var Yorumla Alphonse55 +1 yıl Ben hiçbirine giremiyordum :D Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl şu an müzik dinliyorum bende sorun yok 0 0 Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl internetin yok 0 3 Yorumla HayalsizDasporav +1 yıl İnterneti olmayan bu pc bu ksde paylaşımı nasıl yapıyor? Yorumla Jokeface +1 yıl some ISP problems. Eğer youtube erişilemeseydi google ve şu an bu platformada erişilmezdi. Yorumla HayalsizDasporav +1 yıl Diğerlerine girilmiyor Yorumla
ozgur00000 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Olabilir 🤔 0 1 Yorumla ozgur00000 +1 yıl Bende çalıştı. Yorumla
Maximoff_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hayır internetin yoj 0 1 Yorumla HayalsizDasporav +1 yıl İnternetim vardı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kanka ttnet falan bugün sorun yaşadı bizim youtubelar yerinde
Alla alla dün bayağı sıkıntı yaşadım :/ internetim var oyuna giriyordum ama oyunda profiller felan çöktü sanırım dün
İnternet sağlayıcılarında gece 2-3 den beri sıkıntı var. Düzelir. Benim 3 kere gitti bu gece
Türknet kullanıyorum youtube facebook google ye giremiyorum :/ net var
Ben hiçbirine giremiyordum :D
şu an müzik dinliyorum bende sorun yok
internetin yok
İnterneti olmayan bu pc bu ksde paylaşımı nasıl yapıyor?
some ISP problems. Eğer youtube erişilemeseydi google ve şu an bu platformada erişilmezdi.
Diğerlerine girilmiyor
Sende sorun var.
Erişebiliyorum.
Olabilir 🤔
Bende çalıştı.
Hayır internetin yoj
İnternetim vardı