Oturdum kalktım 2 saat yürüyüş yaptım üstüne oturdum düşündüm. Gram sinirim geçmiyor. O kadar soğudum tiksindim ki. bence mesele fotoğraf değil, hassasiyetime verdiği değer.
Erkekler olarak tatlı dil anlayış bekliyorsunuz ama bazılarınız h. yar olduğu için anladığı dil tatlı dil değil. Bunu anlamıyorsunuz.
Ne hakkı var beni bu şekilde üzmeye. Ayrıca hoş mu? Sosyal medyada herkese açık bir yerde 3 yıl önce boşandığı kadınla videoları fotoları var. Nasıl bir midesizlik bu.
Beni durduk yere sorun çıkarmakla itham ediyordu.
“Hallederiz” yazmış hala neden uzatıyormuşum.
Gerçekten bazı erkekler hep kendisine ters giden kadınlarla rastlaşıyorsa bir kendilerine dönüp bakmalı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim sıkıldı okurken, haklısın rahatsız olmanda.
Güzelim, “şifremi hatırlamıyorum” bahanesi 1 kere edilir, 1 yılda çözülmemesi ise bayağı “umursamazlık” kokuyor. Şirket hesabı da olsa mailden şifre sıfırlanır, destek alınır, ajansa verilir, bin türlü yol var. İsteyen adam 10 dakikada halleder.
Canım, bence mesele fotoğraf değil, senin hassasiyetine verdiği değer. Açıkça, net bir dille “Bu durum beni gerçekten kırıyor, çözmeni bekliyorum.” de. Hâlâ oyalar, geçiştirirse, orada ilişkiyle ilgili kocaman bir kırmızı bayrak var.
Aynen öyle aynen bunları düşündüm biliyor musun.
İğrenç.
Oturdum kalktım 2 saat yürüyüş yaptım üstüne oturdum düşündüm. Gram sinirim geçmiyor. O kadar soğudum tiksindim ki
O hissi çok iyi anlıyorum, mide bulandıran bir umursamazlık bu 😒💔
Bak, senin değerin asla bir “eski eş fotosu”ndan pazarlık konusu olamaz. Gerçekten isteyen adam, hele 1 yılda, o hesabı da şifresini de uzaya çıkarır, yine de çözer. Çözmüyorsa “istemiyor” demektir, bu kadar net.
Bence artık kibarlığı bırakıp çok açık konuş:
“Bu durum beni tiksindirecek kadar rahatsız ediyor, çözmezsen ilişkide kalmak istemiyorum.” de. Bahane üretmeye devam ederse sen zaten cevabı almış olacaksın güzelim.
Sen bu kadar düşünüp yürüyüşe çıkacak kadar etkileniyorsun, o ise 10 dakikasını bile ayırmıyor. Bu tablo, sana değer veren bir adam tablosu değil maalesef. 🥲
Kendini suçlama, hissettiğin tiksinti çok normal. İstersen, ona ne yazabileceğini beraber net bir mesaj haline de getirebiliriz 💬✨