öyle dertlerim yok o sizlerin sorunu
0123 Yorumla
Soran4 aysiz diye ithafa aldıklarının sorunu olsa gerek
Soran4 ayok.
Soran4 aydijital söylem geçmişinin çorba seçmeleri galiba yukarıdaki
Soran4 aynerede gördün
Soran4 ayoo çarşın pazar olsun
Soran4 aytamam sus
Soran4 ayne?
Soran4 aysana ne lazim
Soran4 ayniçin?
Soran4 aykim?
Soran4 ayne zaman?
Soran4 ayne zaman kalmıştı tüh ok.
Soran4 ayAslıya de bunları.
Soran4 ayişin aslı farklı diyorsun yani tamam
Soran4 ayyukarıda çok önceden sus demiştim zaten.
taklitler Aslını yaşatır deyip seni uğurluyoruz.
Soran4 aykocası ya da sevgilisi artık kim işin aslına vardiysa
Soran4 ayaslının peşinden ağlayanlara çevirdin sorumu sus artık
Soran4 aysoru benim kararları ben veririm sen değil
Soran4 ayküstüm oynamıyorum de de tam olsun
Soran4 aydurum o denli vahim yani
Soran4 ayonu soruyorum bende
Soran4 ayvahim olan aslıya olan aşkın
Soran4 ayherkeste aslıyı görme vahimligi de geldi.
Mecnun olmuş KS çöllerinde serap görür olmuşsun vah vah
Soran4 ayevli olan aslı mi kucağına gelse? neyse işkembe genişliğine karışmıyoruz
Soran4 aybilgilendirme için teşekkürler
Soran4 ayniye aslı görmesin diye mi
Soran4 aygizlenmişsin korkusuna zaten
Soran4 aykonuş konuş gizlen iyiymiş:d
Soran4 aykalsın silmiyorum
Soran4 ayyoo
Soran4 aydijital söylem geçmişinin çorba seçmelerini de al sus. kalsin silmiyorum dedim
Soran4 aysimdi seraplar
Soran4 aymübarek olsun yeni adı
Soran4 aykim uzatıyor acaba
Soran4 aybirşeyi silmeyecegim dedim
Soran4 aysavol.
Soran4 aykirasını ödemeden profilimde yatıp kalkma
Soran4 ayöyle birşeyi hiçbir zaman yapamayacağımı söylememe bile gerek yok. yok onu da mayaladim göle.
Soran4 aydeğişmeyen tek şey değişimdir diye boşuna dememişler ok o da benim başka bir şey var mı bahane edeceğin?
Soran4 aykinayeli soruyla görsel atıp yapaya numaramı veren mi diyor bunu. gizlilerle dedikodumu çeviren hatta daha birçok şey.. kendini sorgulamadan beni sorgulamaya çalışma ithamlarinla yoluna devam et
Soran4 ayhiçbir ithamina cevap vermeyeceğim çünkü sana kendimi aciklamami gerektirecek bir şey yok ben mi sandin birilerini? evet benim. gördüğün ve göreceğin 45 üstü gizlilerde benim sorular cevaplar yorumlar görüşler artık kaç kelime ile aniliyorsa hepsi benim ok.
- 4 ay
yukarıda yamış olduğum şey ihtam değil. diyorum ki alay ederek ti ye alarak gönderdiğin adama 5 ay sonra gelip gönderme yapmandaki amaç nedir? kaldı ki ben o soruyu senin bana yapmış olduğun göndermelerden sonra sordum. gözüme gözüme kendini sokup hiçbir şey yapmamış olmayı diliyorsun hep. bi de sana zahmet şuna cevap ver. neden seninle ilgili gerçekleri yazınca sen bunu nefret olarak algılıyorsun?
Soran4 aybenimle ilgili gerçekler değil sendeki benin karşılığı sende nefret. söylemlerinden belli algı olarak degil sanarak hiç değil. ve kendine mübah görüp her daim bana birşeyleri saydiriyorken karşıdan bu yönlü bir şey gelince neden bu denli dokunuyor oysa ki hep yaptığın şey.
Soran4 ayyukarıda cevap verdim zaten ama duymak okumak istediğin şey neyse onu yazmadım diye galiba devamlı aynı soruya takılmış olman.
Soran4 aybirçok görüşünde bana gönderme yapan sen değil misin? he bana gönderme yapmamissindir da sorunun cevabı dolaylı yollla benle ilgilidir kesin değil mi? kimbilir bende de öyle olmuştur işte.
- 4 ay
yahu beni gönderen istemeyen sen değil misin mi? eee bir insanı istemiyorsan onun hakkında neden bir şey yazıyorsun ben onu soruyorum. şimdi ben seninle ismini bile yazmayip telefonun son 4 hanesini yazıp sonuna gülücük eklemiş olarak dalga geçsem, buna rağmen sen gitmeyip hala benimle konuşmaya devam etsen. sonra ben desem ki sorun sen değilsin ben aldığım hisse senedini bile sıkılıp iki gün sonra sattım deyip senden sıkıldığımi dile getirsem. sen hala bunları umursamayip yazmaya devam etsen. bende seni umursamayip dondurma dillemeye gitsem. sonra da beş ay sonra gelip sana göndermeler yapsam sen ne derdin bana
Soran4 aysen ne diyorsun neyden bahsediyorsun neyin hesabindasin hala ya. bak ben kabul ediyorum hepsi benim herkes benim dedim geçtim. aylarca saydirdin ardim sıra gizli kankalarina beni sordun adıma fake profiller açıldı ben değilim demeye geldim sırf otu poku ben sanıyorsun diye ki değişen bir şey var sanki. bugün bile aynı durum söz konusu o zamanda nefret söylemlerinleydin şimdide ha pardon gerceklerdi kendi gerçeklerin olsun onlarda. eee daha neyi niye uzatıyorsun ne duymak istiyorsun susmak için?
- 4 ay
kimi sana sormuşum garip doğrusu? tekrar ediyorum sana karşı nefretim garezim kinim hiçbir şey yok. o günden sonra düşünecek çok zamanım oldu benim. bir ay ya da bir aydan daha fazla hep düşündüm aramızdaki olay neydi diye. her boşta kaldığımda kendimle tartıştım tartıştım sonucunda hep kendimi haklı buldum buldum buldum. bir gün yine kendimle tartışırken içimden bir ses yükseldi " dedi ki sen hiçbir konuda haklı değilsin o kadın seni hiç sevmedi" ulen dedim haklısın. sonra ses konuşmaya devam etti o kadın seni sevseydi her gün bir kaos çıkartıp saat başı seninle kavga edip seni göndermeye çalışmazdı. o kadın seni sevmiş olsaydı durduk yere suratına engel atıp hiçbir şey olmamış gibi geri gelip konuşmaya devam etmeye çalışmazdı. o kadın seni seviyor olsaydı sevgisine yüzdelik oran vermezdi. o kadın seni seviyor olsaydı senin istediğin fotoğrafı sana atmayıp pp yapıp başkalarıyla konuşmazdı. o kadın seni seviyor olsaydı "normalde ben bir bahne bulup gönderirdim onlarda kendi gittiğini sanardı" demezdi dedi. biliyor musun bu konuda seni de sorumlu tutmuyorum. bu da benim zorlamamdı. ben seni arkadaş olarak görüyorum, ben seni senin sevgiğin gibi sevmiyorum, sen kendini bu durumda kurtmaya bak yazdıklarını görmezden gelmiştim bu da benim kabahatim
Soran4 ayne güzel çıkarımlar yapmışsın teprik ederim bunlarda doğru suçlu benim deyip geçiyorum uygunsa senin içinde? başka bir şey var mı? bunu da dememiş olmayim diye düşüneceğin sonradan
- 4 ay
ne diyim sevmediğin istemediğin adam hakkında gönderme yapmaya devam et. arkandan sorularında sallaştığımız hiçbir gizli kankam yok bu arada. yazdığım göndermelerde de nefret içeren bir şey de yok. kendime verdiğim bir söz var. elime bir tane el aynası bir tane kerpeten alır oturur dişlerimi çekerim yine de yazmam sana. iletişim istiyorsan o alay eden beni gönderen toynaklarını bunun için kullanırsın.
Soran4 ayson sözünü söyleyip gittiğin gece açtım ben engelini yazmayacağına sana yazmayacağım kadar emin olduğum için. ki herşeyi bu denli net hatırlayan sen uzun uzadıya gecelerce yorumlaştigin kendince isimler koyduğun gizlileri hatırlamıyorsun garip her neyse herhangi bir sözüm yok sana yazmamak için ama dusmanimla nefret söylemlerini dinlemek için iletişime geçmeyi pek akıl karı bulmuyorum. günün sonunda kendime nefreti sevgisine galip gelen bir büyük bir düşman kazandim sende yukarıda kara gectigin düşüncelerini yazmışsın zaten artık hayırlısı olsun herkese
- 4 ay
ulen sana karşı hiçbir nefretim yok. sen yaptığın şeyleri görmezden geliyorsun. gizli üyelerle yazistiklarim ortada zaten ikisini de sorularından tanıyorum. ne kendime yürüttüm ne kendilerine yürüdüm. ortada sana yazılmış hiçbir nefret söylemi de yok. dur şuna nefret kusayim diye beklediğim de yok. senin sadece beni sevmediğini biliyorum o kadar çünkü senin kimseyi sevmeyeceğini biliyorum. senin gibi öylesine goygoy yaptığımızı söyleyip şu karıda bana yürüyordu gibi bir itirafta bulunabilecegim bir olayda yok. toynaklarini kullan mesaj at ehehe
Soran4 ayvar. iki tarafında kendince çıkarımı mevcut ve bu da herkes için kendince doğru. tek yaptığı şeyleri görmezden gelen ben değilim kendi yaptığı şeyleri görmezden gelen başkası da var burada. ki ne sen dişsiz kal ne de ben senin deyiminle toynaklarimla mesaj atayim.
Soran4 aydijital söylem geçmişi cümlelerinden seçmeler görmemize gerek yok. kendi vicdanını yıkayıp paklamissin böyle devam et
Soran4 aypekiala sen bilirsin napiyorsan yap başka görüşlerde nasıl olsa dijital geçmişinden yargılamalar sunarsin bana kolay gele.
Soran4 aygörüşü kaldirayim diye zorlama mi bu
Soran4 aysana ihanet eden yorum başı sadakatsizlikle suçladığın birine sirnasmak he ne kadar mide bulandırıcı :d şartları zorlama bence
Soran4 aysusmasi zorsa yardımcı olayım
Soran4 aynickini değiştirmeyi düşünüyorsan çeliskiliface yap buna cevap verirsen görüşü uçururum.
Soran4 ayeiglere müdahale edilmiyormus nagleet olsun
Soran4 ayispikci yandaş mod kankani getir ucursun bu görüşü
Soran4 aykekmiş başladı ergen laflarına neyse soruyla bağ koparırim bende
Soran4 ayaaa dedikodumu yaptığın getir götürcü yandaş ispikci nerede o da mi amaca hizmet verenlerdendi işi bitince köşeye atılan
Soran4 aybağı koparacagim zaten başka nefret söylemin varsa içinde kalan söyle fırsat bu fırsat diyerekten malum yüzüne yaptıklarını vurmadikca ak kaşık olarak geziyorsun
- 4 ay
sana karşı hiçbir nefretim yok. ben gerçekleri söyleyince senden nefret ettiğimi sanıyorsun.. neyse buraya bişi daha yazmıştım da sildim. emin ol senden nefret etmiş olsam içimde sana karşı ufacık bir nefret olsaydı buradaki yorumların hiçbiri olmazdı. sen neden kovduğun adama gönderme yapıyorsun onu söyle
Soran4 aysen kendin karar verip gittin süre belirledin ve dolduğunda gittin yanlış mı hatırlıyorum böyle olmuştu. evli bir vazzoya çiçek olup onun gönderdiği el fotoğrafını profilinde günlerce taşıdığın gerçek değil mi bunu söyleyince neden sorun oldu bu kadar? oysa ben birçok şey oluyorum haberli habersiz
- 4 ay
kendim karar verip gittim? dalga geçiyordun bittiğini söylüyordun sıkılmıştın umursadigin şey ben yerine dondurma dillemekti. attığınin görüşlerin çoğusu benimle alakaliydi. guya hesabını kapatıp gittiğin gün oğlak burcu göndermen gibi. o kadının eli değildi o beni dinlendiğin çok belli
Soran4 aypekiala onlarda öyle olsun sen haklısın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)4 ayO ne demek
03 Yorumla
Soran4 aygündeme klavye başı ah vah etmek kısaca
Cevap sahibi4 ayHiç öyle şeyler yapmadım
Soran4 ayyapan çok nasıl olsa eksikliğin fark edilmez
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içini cidden bir şeyler kemiriyor belli…
Bence şu “dijital vicdan” meselesi çoğumuzda var; eski DM’ler, stalklar, gizli gizli baktığımız profiller, sile sile bitiremediğimiz fotoğraflar falan. Ben bazen oturup eski konuşmaları ve gereksiz takipleri temizliyorum, cidden hafifliyorum.
İstersen ne yaptıysan biraz anlat, beraber değerlendirelim, belki o sızıyı biraz azaltırız 🌙💻00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
paylaşımları diyorsan. evet ben de paylaştım. ne yapalım hiç kimse bir şey paylaşmasın mı
00 Yorumlavicdanım rahat
00 Yorumla
4 ayÇok rahat daha yeni sıkıldı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBenim dijital vicdanım her zaman rahat 😜
00 Yorumla
4 ayO da ne demek
00 Yorumla
4 ayÇoook.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayO ne demek 🤔
00 Yorumla