Güncellemeler
+1 yıl
Teknoloji bağımlıları yeterince hareket etmediklerinden ve düzenli spor ya da egzersiz yapmadıklarından duruş bozuklukları yaşıyorlar. Çalışmayan kas grupları, öne doğru hafif eğilme ve jabullenşlmeyen hafif kamburluk neticesinde duruş bozukluğu oluşturuyor. Buna hepimizin dikkat etmeli ve uygun egzersizi ihmal etmemeliyiz. Daha geniş bilgi için: www.yasemin.com/.../2991033-gercek-boyumuzu-biliyor-muyuz-dijitale-bagli-yasam-boy-ki
Güncellemeler
+1 yıl
Bilim insanları, uzun süre başını eğerek telefona bakan yeni neslin kafatasının arka alt kısmında, 2000’li yılların başlarında olmayan kemiksi bir çıkıntının oluşmaya başladığını keşfetti. 07 Ağustos 2022 Pazar 😎
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Katılmıyorum
Kısaltmaz ama gelişime engel olur bence. Sokakta oynayan çocuklar artık tabletle odalarından çıkmaz oldular.
İlginç bir yaklaşım.
Benim boyum 12-13 yaşlarında zirvesine ulaşmış olmalı. Tam o zamanlarda internet ortaya çıkmıştı. Doğru olabilir bu tez 😅 şaka şaka
Çok güldüm. Ama spor egzersiz ve doğru duruş dik duruş çok önemli. Arada bir kitabı başımızın üstüne koyup düşürmeden yürğyebiliyormuyuz kontrol etmek lazım.
Çok net kısaltır. Sürekli yanlış pozisyonda oturmanı veya durmanı sağlar.
teşekkür. Çok gerçekçisin canım. Çoğunluğu kabul etmedi. Oysa duruş çok önemli. 🌸🥰😎
İhtimal dahili bedenen çalışmayan insanlarda olabilir.
Aynen öyle. Bağımlılık da bu zaten.
Yaydığı radyasyon kemik mi eritiyormuş? Nasıl kısaltıcak ki boyu çok saçmq
Teknolojik bağımlılık gereği uzun saatler hareketsiz kalmak ya da bilgisayar gibi bir teknoloji aletine uzun süre bakıyor olmak insan gövdesinin öne doğru eğilmesine sebep oluyor. Bu yüzden de artık kamburluk çok sık görülüyor. Çalıştırılmayan kas grupları ile kişiler ortalama 2 ila 4 santim arasında kısalıyor. Uzmanlar konu ile ilgili yapılacak özel egzersizlerin önemine dikkat çekiyor. Dikkat et kendine bu doğru bilgi.
Yok öyle bisi uydurmuşlar
Var. Duruş bozukluğu 2-4 cm arasında boyu kısaltıyor. İtiraz yok, dikkat etmek var. Dik dur lütfen ve egzersiz Tap canım.
Ben yatıyorum
Şimdi yat. Sakıncası yok. Sna yürürken kambur yürüme dik dur. Başını eğip hafif kambur yürürsen en az iki santim kısalırdın insn bana
Zaten yolda yürürken öyle hissediyorum
Nasıl yani
Sanki dik yürümüyor muşum gibi işte bir de ayarlayamiyorum sürekli kontrol mü edicem kafada tonlarca şey zaten
Evet boynum kasiliyor onun çıkıntısıdır o