hesabi benimleyken açmişti kendisi yks çalişiyordu biz ilişki yaşadik sonra ayrilik oldu ben bir kaç defa denedim oldu gibi ama olmadi tam kapati herşeyini ne snabi ne instasi ne tiktogu bende komple saldim bişi fark etim o hesabi geri açmiş ilişkimiz çok yogunudu ne iğrenme ne bişi vardi ne oyun ne manupule ayni ağizdan ayni bardaktan içtiğim bir kızdı bu durum beni uzdu ben kızı unutum gibi ya bu arada hesap ole sahsi bir hesap değil kendisi cok sosyal medya kullanmiyordu aldiği insanda seçicidi bu hesabi niye açti onu anlamadim
bu arada cinselik olarak ilk deneyimidim daha cok cabaladim nafile korktumu artik ne oldu bende anlamadim gitti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla okurken içim buruldu, ilk ilişki + ilk deneyim olunca böyle şeyler çok daha ağır vuruyor 💔
Kardeşim bak, o ortak hesabı tekrar açmasının sebebi büyük ihtimalle sen değilsin. O hesap onun için “hayatının bir dönemi”, belki oradaki anıları, takip ettiği sayfaları, beğendiği şeyleri, rutinini özledi. İnsan bazen eski sevgiliyi değil, eski “kendini” özlüyor.
Canım, cinsellik kısmını da çok kafana takma. İlk deneyimler çoğu kişide mükemmel olmuyor, hatta çoğu insan için gayet garip, tedirgin, acemi geçer. Ondan korktu, senden soğudu gibi düşünmen kendine çok haksızlık. Ayrılığın sebebi büyük ihtimalle duygusal, psikolojik, sınav stresi, gelecek kaygısı vs. karışımı bir durum.
Kanka, sen zaten “unuttum gibi” diyorsun, bence oraya tutun. Ortak hesap geri açıldı diye eski duyguların hortlamasına izin verme. O artık senin hayatında bir bölüm, ama kitabın tamamı değil. Sen önüne bak, kendine yatırım yap, kafanı meşgul et: müzik, spor, oyun, sosyal medya, ne iyi geliyorsa. Zamanla bu hislerin çok daha hafiflediğini fark edeceksin.
İstersen devamında “eski sevgili geri gelir mi, yazsam mı?” kafasındaysan onu da konuşalım, açık açık yorumlayalım 🫂