Evli bir kadının benimle yaşadığı sanal ilişki, suçluluk duygusu ve kaç-kovala hali ne anlama geliyor, geri döner mi?

​Evli bir kadınla (Ç...) yolumuz sesime olan hayranlığıyla kesişti. Hiç yüz yüze gelmedik ama aramızda her türlü sınırın kalktığı, yatak odası mahremiyetine kadar uzanan çok yoğun bir sanal ilişki yaşandı. Ancak her yakınlaşmamızdan sonra kadın büyük bir suçluluk duygusuna kapılıyor. Bir keresinde bu yakınlaşmanın hemen ertesi günü 'Kocam TikTok’a girmemi istemiyor' diyerek koca figürünü ön plana attı ama bir hafta sonra dayanamayıp benimle tekrar o en özel, mahrem sanal ilişkiyi yaşadı.

​Yazışmalarımızda bana 'Ruhum seninle, yanlış yerdeyim' ve 'Sana sevgi biçtim özür dilerim ama asla pişman değilim' dedi. Bana 'Müebbet ver' diyerek ömürlük bir bağlılık istedi. Fakat son yaşadığımız o en mahrem andan sonra 'Abim telefonumu gördü, her şeyi okudu' diyerek ortadan kayboldu. Ailesinde resmiyette böyle bir 'abi' yok! Dün gece yayınıma gelip selam bile vermeden moderatörlüğü bıraktı ve sistemden çıktı.

​SORUM ŞU: Benimle o en özel anları paylaşıp hemen ardından suçlulukla kocasını/abisini bahane eden bu kadın; neden bu kaç-kovala oyununu oynuyor? Bu sessizlik gerçekten çocuklarını kaybetme korkusu mu, yoksa yaşadığı o ağır suçluluk duygusunun bir patlaması mı? 'Aklım hep sende' diyen bu kadın, o 'Sağlam Duvar'ına, yani bana geri dönecek mi? Bu arzu mu galip gelecek yoksa vicdan azabı mı?"

Evli bir kadının benimle yaşadığı sanal ilişki, suçluluk duygusu ve kaç-kovala hali ne anlama geliyor, geri döner mi?