3 yıl önce beni boşayan Eski eşim bana geri döndü. Ne düşünüyorsunuz?

Babamı kaybettikten sonra YANLIZLIĞI KİMSESİZLİĞİ ÇARESİZLİĞİ İLİKLERİME KADAR yaşadım. Beni düşmanların vicdanına terk edip
"giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir diyerek sosyal medyada durum yapan eski eşim, üç defa uzaklaşma vererek şiddet önleme izlenme merkezinde bana boşanma davası açarak beni bırakıp gitmişti. kimleri araya sokarsam sokayım kadın oralı olmuyor arkasına bakmadan gitti. Giderken Benim ve çocukların Gözünün yaşına bile bakmamıştı gidip başkasıyla evlendi aradan geçen onca zaman sonra geri döndü. Bu sefer o barışmak için milleti araya sokmuş Tabi bu kadın hiç bir zaman karşıma çıkacak cesareti yüzüme bakacak yüzü olmadı, hem telefondan hem sosyal medyadan engellemişti Yeni kocasıyla 2 yılını bitirdi üçüncü yıldan sonra gelmek istedi son pişmanlık ne fayda,
Benim komşuları Barış için evime yolladı Defalarca hayır dememe rağmen yinede birilerini barışmak için göndermekten vazgeçmiyor. Her hatasını kabul ettiğim insan namusun hatasını yaptı. Bunu kabul edemem. Bir canım var Belki ölürüm belki öldürürüm. Müebbet hapis yerim. Ama o kadını evime alamam. Kendi çocuklarımı hepsini yurda attım yarın bir gün bu aşağılık kadın kapıma çocukları bahane ederek gelmesin çocukları seviyorsa gitsin yurttan alsın. Yeter ki evime Gelmesin dedim
Karşıma çıkmasından korkuyorum Şimdilik ben ne yapsam diye düşünüyorum. Bu 2023 te bu pis yaratık sosyal medyalarda telefonla mesajla çok fazla beni rahatsız etti. Ediyor da
Yüz vermedim. Çatladı
Karşıma çıkarsa Sizce benim bu insana ne yapmam gerekiyor. Yeni kocası onu pazarlıyor. Kadın uyuşturucu madde alkol bağımlısı olmuş köprü altında kötü yollara düşmüs girdiği bataklıktan çıkmak için ağıma ocağıma düşmüş
Evime alamam canımdan vazgeçerim onurumdan vazgeçmem.
Beni çaresiz zor durumda çocuklarla ortada etrafta bulunan düşmanların vicdanıyla baş başa yanlız bırakan insan
Görüyorum ki şimdi o da çaresiz kalmış zor duruma girmiş insanların vicdanıyla baş başa kalmış?
3 yıl önce beni boşayan Eski eşim bana geri döndü. Ne düşünüyorsunuz?