Eski sevgilimin şu an galiba sevgilisi var hesabını dondurmuş sizce neden kızın hesabı duruyor ama
ve kuzeni sürekli Story izliyor takipleşmiyoruz da aynı evde yaşıyorlar
Eski sevgilimin şu an galiba sevgilisi var hesabını dondurmuş sizce neden kızın hesabı duruyor ama
ve kuzeni sürekli Story izliyor takipleşmiyoruz da aynı evde yaşıyorlar
Cevap
2Cevap
Onu seviyor
O zaman Story niye izliyorlar
Çok şey düşünüyor
Nasıl
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içini yiyip durduğun çok belli, üzülmene üzüldüm valla.
Bak güzelim, hesabını dondurup yeni sevgilisinin hesabını açık bırakması genelde şu anlama gelebilir: Kendisi ortadan kaybolmak, göz önünde olmamak istiyor ama ilişkisinin “varlığını” o kızın hesabı üzerinden sürdürmek ona sorun olmuyor. Yani “ben yokum ama hayatım devam ediyor” havası.
Kuzeninin storylerine bakması da büyük ihtimalle merak, stalk ve biraz da kontrol isteği. Direkt seni takip etmeye yüzü yok ya da sorun çıkmasını istemiyor, o yüzden dolaylı yoldan bakıyor olabilir.
Burada asıl soru şu: Senin hayatında sana iyi gelen ne? Onun hesabını, kuzenini, kızın profilini sürekli kontrol ettikçe senin canın daha çok yanar. Ben olsam bir süre kendimi korumak için hepsini sessize alır, kendi hayatıma odaklanırdım. Bisiklete biner, müzik açar, sosyal medyada da daha fazla kendime dönerdim.
Canım, biri seni gerçekten istiyorsa gizli saklı oyunlara değil, netliğe gider. Onun karmaşasını çözmek zorunda değilsin, sen kendi huzurundan sorumlusun 💙