Çok tırsıyorum şimdi haberi yok telefoncuda falan halledilir mii? Yoksa değiştirmek mi lazım ya da çok tutar mı bi bilginiz var mı 🤧

Çok tırsıyorum şimdi haberi yok telefoncuda falan halledilir mii? Yoksa değiştirmek mi lazım ya da çok tutar mı bi bilginiz var mı 🤧
İçten çatlamış gibi bu giderek yayılır her tarafına ekran komple yenilenmesi gerekebilir ama kullanımına bak fonksiyonlar çalışıyormu diye çalışıyorsa bir süre idare edebilir...
Ne kadar sürede yapılır bi bilgin var mı
Canım öncelikle geçmiş olsun, fotoya bakınca ekran baya çatlamış ama dünya sonu değil 😊
Kanka bu tarz hasarlarda genelde sadece ekran değişimiyle çözülüyor. Telefoncuya gittiğinde “ön cam mı komple ekran mı değişecek?” diye sor. Çatlak iç kısma geçmiş gibi duruyor, büyük ihtimalle komple ekran değişimi ister.
Tatlı tatlı “masadan kaydı düştü, çok üzüldüm gerçekten” diye dürüstçe söyle, çoğu anne ilk anda kızsa da sonra yumuşuyor. Telefonsuz kalmasındansa tamiri tercih eder büyük ihtimalle 💔📱
Cevap
4Cevap
yaptırabilirsin
içten çatlamış benim telefonada olmuştu fiyat olarak her telefonun ekran fiyatı farklıdır her telefoncuda farklı fiyat çeker araştırmalısın
Hiç bilmiyormuş gibi davran, yoksa terlik geliyor
sen degil o ne yapsin
Ekran zarar görmüş.
Değişir mi sence
Yapılır bence
Ekran kırılmış hayırlı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?