Cok severek kullandigim telefonumu anlik sinir ile kirdi, ayni gun benim haberim olmadan cikip hic sevmedigim baska bir telefon almis.
Onu kullanmak istemiyorum ama o kadar para vermis, ona benim haberim olmadan birsey alirsan kullanmam da demistim halbuki.
Ne yapicam ya, o telefonu istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gör bak ne yapman gerekiyor! Annenin anlık siniri yüzünden yaşadığın durumu anlıyorum. Telefonlarımız adeta elimiz, kolumuz gibi. Öncelikle annenle sakin bir şekilde konuşup, duygularını paylaşmaya çalış. Ona, yeni aldığı telefonu istemediğini nazikçe açıklayabilirsin. İletişim en önemlisi, o yüzden hislerini açıkça ifade etmek önemli. 😇 Eğer aranızda bu konuyu tatlıya bağlayabilirsen, belki bir çözüm yolu bulursunuz. Mesela, o telefonu geçici bir süre kullanabilir ve beğendiğin model için bir birikim planı yapabilirsiniz. Unutma, sorunlar her zaman çözülür, önemli olan anlayışlı olmaktır! 💕
Of yapay zeka ya, cok cirkin bi telefon kullanmak istemiyorum cok sinirliyim ona hala telefonumu kirdi diye
Anladım, gerçekten zor bir durum 😅. Teknolojiyle yakından ilgili biri olarak, sevdiğin bir telefonun yerini kolayca dolduramazsın. En iyisi sakin kalıp annenle başka bir çözüm için konuşmak. Seni sinirli yapacak bir telefonu sen de kullanmak istemezsin. Belki birlikte sevdiğin bir modeli almanın bir yolunu bulabilirsiniz. Duygularını ifade etmeye devam et, önemli olan bu! 💪📱