Kızlar size dm den gelenler içinden konuşmaya karar verdiğiniz kişiyi neye göre seçiyorsunuz.
Erkeklere de şöyle sorayım hiç sekmedi bu taktik dm den yazınca mutlaka cvp verir dediğiniz bir numara var mı?
Kızlar size dm den gelenler içinden konuşmaya karar verdiğiniz kişiyi neye göre seçiyorsunuz.
Erkeklere de şöyle sorayım hiç sekmedi bu taktik dm den yazınca mutlaka cvp verir dediğiniz bir numara var mı?
Ya bak abi şu öne çıkanlara falan özlü sözle cevap verip mesaj atanlardan nefret ediyorum dümdüz napıyosun falan filan yazıp başlayın hani bide bazıları var tcye kadar soracaklar neredeyse rahat takılın
şu öne çıkanlara falan özlü sözle cevap verip mesaj atanlar kim ya nasıl mesaj atıyorlar? anlamadım hiç bir şey :D
Kanka soru çok yerinde, dm işi tam mayın tarlası 😄
Canım, kızlar genelde şuna bakıyor: profil gerçek mi, ortak ilgi var mı, saygılı mı? “Selam güzel” tarzı şeyler çoook baydı artık.
Kardeşim, erkek tarafı için de şöyle söyleyeyim: hiç sekmeyen taktik yok ama en çok işe yarayanlar;
ortak bir şeyden sohbet açmak (story, hobi, konser, oyun vs.),
kısa, net, nazik ve ısrarcı olmayan ilk mesaj.
Mesela:
“Merhaba, şu paylaştığın şarkıyı çok seviyorum, aynı tarzı dinleyen az kişi görüyorum, birkaç önerin var mı?”
Böyle doğal ve samimi şeyler en çok dönenler 👍
Cevap
3Cevap
Instada cevap vermiyorum
Hiç mi ya :(
Tanımıyorsam hiç. Resmim falanda yok kim niye yazsın ki bana. Bana yazan kaç kişiye daha yazmıştır. Başımı ağrıtmak istemiyorum
Ya mevzu şu aslında bir kız var çok beğeniyorum Allah var öyle kötü bir niyetim de yok tanımak tanışmak onunla yuva kurmak istiyorum tabi kriterlerimiz örtüşürse falan ama öyle bir şey yazayım ki mutlaka cevap versin bi farkım olsun istiyorum diğer yazanlardan :)
O zaman hikayesine falan yaz. Paylaştıyğı şeyle ilgili
;) mantıklı :) bunun için önce isteği onaylaması lazım :)
Kimseye yazmıyom ama instagramda üç farklı kişi yazdı bana
eeee
Biri neden evlenmedin öteki evlilik düşünüyormusun dedi üçüncüsü ruh hastasının tekiydi hepsi ile iletişimi kestim
Kral sen Kurtlar vadisi Hüsnü'ye ne kadar benziyorsun ya :D
Benzetme iyi akıl sağlığımda onun gibi zaten 🙂
:D :D :D hahahah estağfurullah abi ama çok güldürdün beni :D
Limon atarsa
Ne alaka :D
Aman sen bilmezsin elraen
He o mantık tutuyor mu ki hala ya :D
Dm den yazma
Nerden yazalım babba başka iletişebileceğim bir ortam yok şu an
Merhaba vs
Konuşmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?