7 ayTamam… kime olduğu söylenmeden, buraya bırakılmış bir not gibi olsun o zaman 🌙
Düz yazı, bol emojili, romantik ama biraz da güldüreninden 😄💘 Bunu okuyan kişi, bil ki biri seni düşünürken gülümsemeyi de ihmal etmiyor 😊
Hani bazen durup dururken aklına saçma bir şarkı takılır ya 🎶 işte tam o anda ben varım.
Ya da kahveni karıştırırken kaşık fincana çarpar ☕ tık — yine ben 😌 Gözlerin gülerken dünya biraz daha düzgün dönüyor 🌍✨
Ama kabul edelim… bazen o bakışların yüzünden kalbim saçma sapan hareketler yapıyor 💓🤦♂️
Doktorluk bir durum yok, sadece “sana denk gelmiş” diyorlar buna 😅 Bu notu bırakan kişi, seni düşündüğünde ciddi olamıyor biraz 🤭
Çünkü seni sevmek = hem romantik bir film 🎬
hem de ortasında patlayan bir komedi 🤡💖 Eğer bugün bir anda sebepsiz mutluysan 😌
ya da saçma bir espri aklına gelip güldüysen 🤪
bil ki bir yerlerde biri “iyi ki varsın” diye içinden geçiriyordur 💌İmza yok ✍️
Ama kalp dolu 💗
Ve biraz da sakar 🫠💫13 Yorumla- 7 ay
Yakalandınn🤍🥰
- 7 ay
@Zeynepderlerrrr Hıç bir zaman senden uzağa gitmeyi düşünmedim her yol sana çıkar benim lügatımda 😉
- 7 ay
Bende senden hiç gitmek istemem zaten hep beraber olalım
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayBirlikte kurmuştuk hayallerimizi, beraber girmiştik o yola, düşe kalka adım adım beraber aşmıştık o engelleri, bir candan öteydik yarınlara beraber gireceğiz demiştik ama değdi mi yalan söylemelerin ihanet etmelerin umursamamaların.. Değer miydi soruyorum? Hayallerimizi anılarımızı seni senden çok seven birini satmaya değer miydi? Daha farklı olabilirdik daha mutlu olabilirdik ama bizi sen öldürdün en güzel anılarım seninle oldu senleyken zaman dururdu benim için. Umarım gittiğin yerde mutlusundur bir zamanlar beraber yola çıktığın kişiyi daha sonra yolda bulduğun kişiyle değiştin kim bilir başka bir evrende başka bir dünyada belki yine beraberizdir.. Ancak bir yalan, bir rüya bu kadar güzel olabilirdi sende benim en güzel rüyamdın. Hayatımın en güzel zamanları.. 15.11.2019 - 08.03.2023 hayatımın en güzel zamanları
26 Yorumla- 7 ay
Haddim değil ama Allah seni korumuş haberin yok
- 7 ay
Öyle reisim ama yaşanmışlıklar işte kolay unutulmuyor
- 7 ay
Haklısın ama tek taraflı çaba ile ilişki yürümez belliki sen sürünürken o keyif yapmış ama olsun herkes kalbinin ekmeğini yer kendini üzme doğru olan sensin
- 7 ay
Sağolasın kral en çok sinir bozanda bu madem olmayacaktı neden olur gibi oldu? Başta niyetini belli etseydi de bu kadar yorulmasaydım kullanıp attı işi bitince artık onun yüzünden tövbe ettim hiçbir ilişkiye başlamıyorum
- 7 ay
Herkes yaşattığını yaşar için ferah olsun
- 7 ay
İnşallah kral ne hali varsa görsün
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevimli ve tatlı. Espri anlayışı yüksek ama ciddi konularda yapmamak gerek yoksa sinirlenebilir.😅Kibirli ve ego'dan eser yok. Mükemmel bir insan
17 Yorumla- 7 ay
Tanımak isterdik kendisini 😃
- 7 ay
Niye gizliyorsun gizli aşık gibi 😅
- 7 ay
Ooo sjdj iyi, umarım sadece senin olur diyelim o zaman. 😅🤷♀️
Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Seni seviyorum..
15 Yorumla- 7 ay
Aaa😻
- 7 ay
Öyle olsun bakalımm😅🌸ben de dedim ki Allah Allah bizim niye haberimiz yok 😃🖤
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay ☕✨
Sen hiç bilmeyeceksin ama bu satırlar sana.
Gözlerin güldüğünde içimdeki bütün kavga susuyor.
Bir gün aynı fincandan çay içersek,
anlarsın ne demek istediğimi.
O zamana kadar;
kendine iyi bak,
ben uzaktan alışıyorum sana… 💭💫26 Yorumla- 7 ay
🤣🤣🤣🤣
- 7 ay
😂😂
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen7 ayAyyy çok tatlısın ya 😂 Hem dalga geçip hem de için için romantiklere inanan tayfadasın bence 😌💫
- 7 ay
Ayy dalga geçmek mi 😂😂
- 7 ay
Dkdkfkfkfjfjfjdkdlslddjfjkdkssldkdkdk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,8b cevap paylaştı.
u 7 ayElbet bir gün herkes yaşattığını yaşar.. en büyük dileğim yaşattığnı benim elimden çekmen ve yaşaman sadece...
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayYok ki öyle bi notum. Olursa yüzüne söylerim ben.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
s 7 ayYüzü gülerse Rabbim' e darılırım..
40 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aşk bir sabunsa köpürt beni Pakize
60 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hiç not bırakmak istediğim biri yok 🤍
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. "Her ne kadar 'yanındayım' desende hiç yanımda olup, bi kere bile başımı okşamadın... 'Alacağın olsun' diyeceğim ama gene benden alacaklı olursun... Çünkü hakkım sende o kadar çok ki... Eskisi gibi 'kendine iyi bak' demeyeceğim. Zira artık baksanda birsin benim için, bakmasanda. Ziyadesiyle kırgınım sana, hiç kimseye olmayacağım misalde. Hoşçakal..."
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. Senin iki saniye düşünmeden söylediğin şeyler, benim kaç geceme mâl oldu haberin var mı.
Beni aramanı istiyorum.
Ama öyle telefonla falan değil he
Sevgimi ara, ilgimi ara, merhametimi ara, şevkatimi ara, ariyacaksın da.
Beni aramanı istiyorum ama öyle telefonla falan değil. Mumla ara!
Ariyacaksında.10 Yorumla
7 ayKimseye beddua etmedim. Beni terk eden, bana kötülük yapanlar dahil. Ama sen umarım mutlu olamazsın ya. Bak gerçekten olma lan. Yüzüme bakıp "Seni seviyorum." derken onunla konuşmaya utanmadın mı lan? Şimdi nişanlandın da ne oldu? İnşallah yaşattığını yaşamadan ölmezsin de o da seni aldatır. Umarım zerre mutluluk yüzü görmezsin.
10 YorumlaKocam uygulamayı kullanmıyor yoksa hemen yorum yapardım
36 Yorumla- 7 ay
Olsun sen yine de bırak notu sonra da okut kendisine 😃Sen şu oğlunun kolundaki benini minicik diyerek öptüğü abla değil misin 🙂🌸
- 7 ay
Ayy yerim yaa 😅
- 7 ay
Oyy Maşallah ona, öp yerime abla, amin inşallah ileride benim de böyle sevimli bir çocuğum olsun çok isterim 🖤😘🌸
İstediğin hayalleri gerçekleştireceksin az kaldı bir daha dayan bu kadar çok beklediğine değecek istediğin hayatı yaşayacaksın
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Yaşayan herkese söyleyeceğimi direkt söylerim. Çünkü söylenmemiş her cümle, hayatımızda bir gün keşke dememize sebep olur. Ve ben keşke demekten nefret ediyorum.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Şom ağızlı şoför şosede şoförlük yaparken Şemsi Paşa Pasajı'nda sesi büzüşesicelere “şu şose Samsun şosesi, şu Şam şosesi” dedi ve “şu köşe yaz köşesi, şu köşe kış köşesi ortada su şişesi” diye yineledi.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
s 7 ayOlur isterim
Aslında oda sevdi gibi
Ama
O çevresini dinlemeyi seçti.
Bence çok samimi ve değişik bir söz geçen bir yerde okudum ve öyle herşeyi ezberlemem ama bu sözü tek seferde ezberledim.10 Yorumla
7 aybirinci kişi : sen iyi ki varsın, ne kadar varolduğuna mutlu oldugumu tarif edemem bile hayatımda olmana yüzümü güldürüyosun ne olursa olsun.
ikinci kişi : her konuyu biliyomuş gibi hımm diye lafa başlaman aşşırı itici biraz azalt bence !
20 Yorumla
7 ayBi kavurmalı pilavla gönlümü alırdın aslında hı ne dersin.
420 Yorumla- 7 ay
@melankolikMelaike pişiyor şimdi bebeğim bekle az
- 7 ay
alim candanım şu alttaki beyfendiye de bi porsiyon hayrına 🤭
- 7 ay
- 7 ay
Uff canım çekti Melo yaa @melankolikmelaike ben de tavuklu pilav diyecektim
- 7 ay
@Perikızı0007 oyş tavuklu pilava da tamamız şöyle yanında salatalık turşusu da olsun suyunu da falankos içsin yazıktır Alim
- 7 ay
@melankolikmelaike olsun Melom olsun
- 7 ay
@Perikızı0007 allahtan pilav sevmiyorum 😒
- 7 ay
@AliceMixfield ağzımın suyu akmaz ki 🤦🏻
- 7 ay
- 7 ay
- 7 ay
@Perikızı0007 iskender yapalım şunu 🙄
- 7 ay
- 7 ay
@Perikızı0007 Allah razı olsun bu fakiri sevindirdiniz ya 😒🙃
- 7 ay
Bir sadaka bin belayı itekler, bilirsin, kızlar Allah kabul etsin 🤭
- 7 ay
- 7 ay
@melankolikmelaike biliyorum Melom
- 7 ay
@Perikızı0007 alan el veren elden üstündür demişler … amiğn
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
7 ayKendisini hazine sanıyordu, ben de onu gömdüm..
30 Yorumla
7 ayBenim hakkımda ne düşünürsün bilmem ama ben seni düşününce kalbim sıkışır. Nedendir bilmem, seher vakti geldiğinde yüzün bir sızı olup hep düşüyor yüreğime, hayallerim yol buluyor kokun olan eve. Göğü kızıl bir şafak kollarım seni saracak, yeniden çocuk olup dizinde uyuyacağım şefkatli ellerin saçımda..
10 Yorumla
7 aySeni çok seviyorum hayatımda biri var ve sana kavuşamıyorum çünkü seninde hayatında biri var ve benim ayrılmak için çok bahanem olmasına ramen ayılamıyorum bilmediğin şeyler car seni çok özlüyorum keşke seni hiç redetmeseydim sen bana çok iyi geliyordun bunu uzun süre sonra anladım bana yazdığında sürekli sana soğuk davranmam kısa kes gibi şeyler söylememden dolayı pişmanım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendisi çok güzel bir kadın buranın da moderatörü. Peki ona niye söyleyemiyorum çünkü söylemenin bir anlamı yok bir samimiyetimiz yok olsa derdim.
10 Yorumla"Seninle şöyle olabilirdik apptall!!" diyor ve kaçıyorum.
10 Yorumla2026 da çok mutlu olmanı diliyorum sen mutluluğu sonuna kadar hakediyorsunn. Seni çok seviyorum , gözlerimi senden alamıyorum.
Not:kendime ♥️
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 988 cevap paylaştı. Sen malsın ama ben sana fazla anlam yükledim beynimdeki dopamin oksitosin reseptörlerini adam edip prefrontal korteksi devreye sokunca bir hiç olacaksın, derdim
20 YorumlaBu kadar kalabaligin icinde yapayalniz birakilmayi hic haketmedim diyerek genel bi gonderme yapaliyozmu😒
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
7 ay“kalbini pişirip yerim” diyen var kanım dondu bu kadar beddua okuduktan sonra bi lobotomi şart bana
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 863 cevap paylaştı. Gömüldü kirpiklerime ağlamayan bi yaş gözlerim desek dolan
Gömülür en diplerine yok olmayan bir yas gözlerimde tek duran10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Midemi bulandırıyorsun ayrıca kalbini pişirip yerdim
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 7 ayÖldüğün gün göbek atıp fakir doyuracağım. Söyledim gitti. Yüzüne de söyleyeceğim bir gün.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Not defterim bembeyaz duruyor henüz bir şeyler karalamadım 😅
20 YorumlaPeki. Elbet bir gün buluşucaz bunu sende iyi biliyosun )
10 Yorumla
7 ayNot bırakacağım kimse yok direkt söylerim çekinmem.
10 Yorumla
m 7 ayÖyle gizli gizli notlaşmalar falan benlik değil hsdhsh yok ki öyle birisi 😄🤷♀️
10 Yorumla
7 ayOlur çıtır tavuk yiycem yarın unutmam inşallah (kendime not)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 881 cevap paylaştı.
7 ayİki yüzlü olmamayı öğrenmelerini söylerdim alayına :d
10 Yorumla
7 ayDünyanın her neresine giderseniz gidin en çok konuşulan konu nedir
10 Yorumla
7 ayHayatın boyunca kendin gibi insanlar hayatında olsun 🥳🥳
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayÖyle notlar bıraksam birileri bir yerlere yerleştirir o yüzden ne gerek var😅
10 Yorumla
7 ayKeşke geçmişte sana tepkin nolursa nolsun aşkımı itiraf etseydim içimde tutmasaydım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı.
7 ayO parçalara şubattaki konsere kadar çalış yoksa üzerinde çeşitli deneyler yapacağım kardeşim.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
7 ayKov artık beni.. verdiğin sözü tut müdür.:))
10 Yorumla Seni, ne olursa olsun her zaman çok güzel hatırlayacağım.
10 Yorumla
7 ayAllah uzun ömür versin gayet güzel bir not olur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 727 cevap paylaştı.
7 ayBir gecede 6 babayı öldüren Polat Alemdara seksek oynatan aşk bize neler yapmaz..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 16,3b cevap paylaştı. “Beni sevmediğine pişman olacaksın”
24 Yorumla- 7 ay
Merak ettim semoo kim bu acaba
- 7 ay
Buradan biriydi...
Sorduğu bir soruda tüm samimiyetimle yardımcı oldum, kendisi beni takip etti; konuştuk, ettik, ona hep iyi davrandım, sonra gönlüm tam ona ısınınca ortadan kayboldu, onu merak ettiğimden kendi gibi beni de kaygı hastası etti, yıllar sonra tekrar kalbim ağrıdı, ona bir şey oldu diye gözümden yaş bile gelecekti, öyle kötü olmuştum bu değersiz biri için...
Birkaç gün sonra engelledi, sonra tekrar yazdı, yalanları ve ajitasyonları ile manipüle etmeye çalıştı, bir süre sonra bana bir daha yazmayacağını kesin bir dille söyledi, aylar sonrasında başka hesaplarla yine kendi yazdı, sonra yakın zamanlarda başka biriymiş gibi konuştuk ve bu ilk kez gerçekleştirdiğimiz canlı konuşmaydı... Onu öncesinde yolladığı kayıtlardaki sesinden tanıdım ve saçma bir şekilde yine beni engelledi... Keşke onu tanımaz olaydım... - 7 ay
Aaaa 😱😱 takma semo o kaybetti, burayı ciddiye alma çok burada öyle insanlar, kimseye güven olmuyor maalesef. 🤷♀️
Kişilik & Karakter konusunda 346 cevap paylaştı. Bunu kime gönderdiğimi söylemiyorum ama herkes anlamıştır... 😂😆
https://www.youtube.com/embed/jutbhSsFZXo10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,5b cevap paylaştı. Bazı şeyler Ahirete kaldı, cehennem zebanisi ensende olsun hep 🤲
10 Yorumla
7 ayBana yaşadıklarımdan sonra bir çiçek bahçesi sundun içimdeki çiçekleri yeniden açtırdın sana çok teşekkür ederim
26 Yorumla- 7 ay
Yakalandım Eller yukarı 😅🕵🏻
- 7 ay
@Deniz_Doga_Dolunay Ee eşime not yazmiyim mi yaa Doğamm
- 7 ay
Kıskandım sizi o zaman hey bı dakika aa bende yazım gizlice 😈
- 7 ay
@Deniz_Doga_Dolunay Ee yaz yanii ebnde yakalarımm kii
- 7 ay
✋🏻🤚🏻⛓️💥
- 7 ay
Hani ben bıraksam da bırakmadın ölümüne gelecektin neyse bana şükretmek düşüyor senden kurtuldum diye
00 Yorumla
7 ayKimse senin kalbini benim kalbim gibi sevemez
Aşkım canım hayatım diyemez
Eğer biri olcak olursa
Kafasına geçiririm tavayla00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
7 ayKimseye bir notum yok.
Bırakmak isteyen olursa cesareti varsa totosu yiyosa yüzüme söyleyebilir.
Dm olarak bırakılan notlarla çok ilgilenmem Daha önemli işlerim var😎
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayUmarım bir gün yargılandığını görebilirim ya da ölüm haberini duyabilirim.
00 Yorumla
7 ayGidersem mi pisman olursun kalirsam mi karar ver ona gore gideyim
10 Yorumla
7 aykendine iyi bak diyemeden aylarca sineye çektin beni
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
7 aySosyal mesaj verebileceğim kimse yok, kalın sağlıcakla..
00 Yorumla
7 ayOyle biri yok prenses
10 Yorumla
7 ayZaten ne desem tek yere gider ki şimdi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayFarketmez hesaplaşırız dünya küçük karşılaşırız
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı. Öyle bir notum yok.. olursa yüzüne söylerim
10 Yorumla
7 ayAllah'a havale ettim bu kâfi.
10 Yorumla
7 aySeni seviyorum Clef.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kimseye bi notum yok.
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne