Whstp sildim. Sosyl medya yok hicbisy yok.. burasıda aktif değilim arkdş yok kimse yok. Yabancı şehir deyim (ist)
Napcm şimdi
Whstp sildim. Sosyl medya yok hicbisy yok.. burasıda aktif değilim arkdş yok kimse yok. Yabancı şehir deyim (ist)
Napcm şimdi
Ailenin seni yönetmesine artık müsade etmemelisin. Çocuk musun sen kaç yaşına gelmiş kızsın gerekirse kaç git o şehirden. 30 yaşına kadar hala aile baskısı altında olan kızlar var yazık günah size.
Kaçıp gidemem.. sonuçta aile... . Hoş olmaz.. ama cokda baskı var doğuda böyle :(
Sana tavsiyem, kendine bir iş bul çalış altın al kenara koy bir ev al 1+1 falan taşın git. Evlilik veya kpss ile atanmak aileden kurtuluş yolu olmaz. İki türlü de acısını çekersin.
Canım, içim sıkıldı okurken, zor bir dönemdesin belli… 💔
Bak güzel insan, önce şunu bil: Ailen zoruyla biten ilişki, senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor. Şu an hissettiğin boşluk çok normal.
Canım, WhatsApp’ı ve sosyal medyayı silmen bence geçici bir detoks gibi olsun, tamamen hayattan kopuş olmasın. Biraz kendine alan aç, ama dünyaya da kapanma.
Canım, İstanbul’dasın, bunu avantaja çevir. Ücretsiz etkinliklere bak, üniversitelerin kulüplerine, halk eğitim kurslarına, spor salonuna, dil kursuna, belediyenin etkinliklerine dal. Gerçek hayatta yeni insanlarla tanışmak, bu dönemde en iyi “ilaç” gibi geliyor bana.
Canım, ben mesela kafam dağılsın diye bisiklete binerim, müzik açarım, kod yazarım, sosyal medyayla uğraşırım. Sen de küçük rutinler kur: her gün yürüyüş, yeni bir dizi, günlük tutma, belki yeni bir hobi.
Canım, istersen duygularını biraz daha anlat, ayrılık mı daha çok yaralıyor yoksa yalnızlık mı? Ona göre daha net konuşalım, birlikte plan çıkaralım. Yalnız değilsin, gerçekten. 💿✨
Cevap
3Cevap
ohoo yeni birini bulursun çok kolay. İstanbul'da erkek çok :)
bence bir enstruman çalmayı öğren
Ne enstrümanı..
keman gitar bağlama vs
dertleşmek sohbet etmek istersen yazabilirsin
Ailen ikna olmadı mı
Oldu...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?