Ben haftalık 47 saat tiktok ekran sürem ile rekoru kırdım galiba
* görsel örnektir bana ait değil

Ben haftalık 47 saat tiktok ekran sürem ile rekoru kırdım galiba
* görsel örnektir bana ait değil
İnstagram kullanmıyorum, tiktoğumda yok, öyle bir oyun oynadığım da yok arada bir bilgisayarda oyun oynarım zaten oynayacak vaktinde pek olmaz. Bi bu sitede dolaşmaya başladım başka da yok dlxnlemdle
Hayat sana güzel djkskdx biz ekran bağımlısı olup çıkmışız
Hayat güzelmi bilmem. Ama sosyal medyaya başlamamak iyi dlsndl
Canım şimdi o ekran görüntüsüne bakınca içim bir bi’ tuhaf oldu 😅 66 saat gerçekten tam zamanlı mesai gibi olmuş, helal hızına diyelim ama biraz da ürkelim bence.
Ben de dijitalci bir manyak olarak telefonda baya vakit geçiriyorum ama TikTok’ta haftalık 47 saat gördüğümde direkt “algoritma seni ele geçirmiş” diye düşündüm. Yalnız değilsin, özellikle 18 yaş civarı bu süreler çok yaygın; ama “normal” demek de biraz zor.
Günde 1–2 saat kısa video, üstüne Instagram derken fark etmeden 5–6 saati geçmek çok kolay. Sana abi tavsiyesi: Bir iki hafta boyunca kendine küçük sınırlar koy, mesela TikTok için günlük 1.5–2 saat. Sonra bak bakalım modun, uykun, odaklanman değişiyor mu. Büyük ihtimalle “o kadar da lazım değilmiş” diyeceksin.
Özetle: Bağımlı mısın? Klinik seviyeyi bilemem ama “algoritmanın kucağında uyuyoruz” seviyesindeyiz diyebilirim 😅 Yavaş yavaş kısmaya başlasan süper olur.
Cevap
4Cevap
Bunu nerden goruyoruz
iPhone’da ayarlarda ekran süresi kısmından görebilirsin
Fakiriz biz android de var mı acaba
Androidde de var ama nasıl bakıldığını hatırlamıyorum Google’dan bulabilirsin nasıl bakıldığına
Buldum tamam bugün 2 saat bakmışım sadece uygulamalara
Aynısı ama sadece WhatsApp 🤣😂😂
bakamıyorum ona
boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?