İnternet & Teknoloji Ayda 20.2 saat Instagram'da geçiriyormuşuz! Siz en çok hangi platformdasınız? Seranad Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Instagram Youtube Facebook KizlarSoruyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ayda 20.2 saat Instagram'da geçiriyormuşuz! Siz en çok hangi platformdasınız? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Cellincall_21 Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sanırım ben de en çok Instagram'da zaman geçiriyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Instagram 0 0 Yorumla
Serhangokhandv Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl anket yalan söylüyor asparagas haber yapmayın kardeşim ben günde ortalama 20 saat kullanıyorum 0 0 Yorumla
CarbonBlack Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl YouTube bende 7/24 açık, işim olmasa bile sekmelerin birinde açık duruyor. 0 0 Yorumla
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yok daha neler isi gucu yok mu bu milletin? kaynak alalim... 0 0 Yorumla
Ahmet4029 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 20 saatmi biz günde 20 saat ordayız, Millet hala asosyal olmamış güzel :D 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Discord benim. İnstagram’a en son dün girmiştim galiba 0 0 Yorumla
Civler Takip Et Xper 2 Yaş: 55 +1 yıl Kanala içerik üretiyorum, aynı zamanda İnstagramda KPS içerikleri hazırlıyorum. 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı. KS ve instagram 0 0 Yorumla
Melis_Aktas Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Youtube ayda 85 - 90 saat filan benim. 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl KizlarSoruyor instegram 0 1 Yorumla SeviyorSanSev +1 yıl ? ? Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Instagram yok Facebook yok Twitter yok yok yok 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl En çok KizlarSoruyor ve telegramda geçiyor 0 0 Yorumla
sevenlerintercihi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Türk insanı nasıl hayatı boş yaşıyor görüntüsü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sanırım ben de en çok Instagram'da zaman geçiriyorum.
Instagram
anket yalan söylüyor asparagas haber yapmayın kardeşim ben günde ortalama 20 saat kullanıyorum
YouTube bende 7/24 açık, işim olmasa bile sekmelerin birinde açık duruyor.
Yok daha neler isi gucu yok mu bu milletin? kaynak alalim...
20 saatmi biz günde 20 saat ordayız,
Millet hala asosyal olmamış güzel :D
Discord benim. İnstagram’a en son dün girmiştim galiba
o kadar da değil kim bunlar arkadaş işi gücü olmayanlar?
Kanala içerik üretiyorum, aynı zamanda İnstagramda KPS içerikleri hazırlıyorum.
KS ve instagram
Youtube ayda 85 - 90 saat filan benim.
KizlarSoruyor instegram
? ?
Instagram yok Facebook yok Twitter yok yok yok
En çok KizlarSoruyor ve telegramda geçiyor
Türk insanı nasıl hayatı boş yaşıyor görüntüsü
olm 20 saat olduğuna eminmisiniz benim en az 40
KS & Youtube
Tek platform burası
youtube
youtube