Benim abim , her ilişkiden sonra numara değiştiriyor anlamıyorum da. Ben hala annemin üstüne kayıtlı hat kullanıyorum 12 yıla yakın oldu galiba jajsks.
Sevgiliden ayrılınca numara değiştirir misiniz, yoksa numaran sabit mi kalır?
Genelde bu duygusal insanların yaptığı bir şeydir. Hani şöyle söyleyeyim bir ilişkiden çıktığın zaman ister istemez beklenti içerisine giriyorsun acaba karşıdaki insan beni arayacak mı acaba tekrar görüşecek miyiz. Beklenti içinde olmak da insanın önüne bakmasını engelliyor maalesef
İnternet & Teknoloji konusunda 543 cevap paylaştı.
Ne değiştireceğim 19 sene oldu hala aynı hattı kullanıyorum. 3 hattım oldu. İlkini Telsim'e çöktüler hatlar Telsim'di ne olur ne olmaz tüm aile Turkcell'e geçtik ondan sonra neden değiştirdiğimi hatırlamıyorum 🤔 Vodafone'dan hat almıştım.
Canım, abine bak sen, her ayrılıkta “yeni hayat, yeni hat” modunda resmen 😄
Ben numara değiştirmem, sabit kalır. Yıllardır aynı hattı kullanıyorum, hâlâ babamın üstüne kayıtlı hatta bu arada 😂 Ayrıldıysam bloklarım, sessize alırım, her yerden kaldırırım ama numaraya dokunmam.
Seninki bence güvenlikten çok duygusal refleks gibi duruyor. İlişkiler bitiyor diye hat sıfırlamak bana gereksiz geliyor açıkçası.