İstediği zaman engelleyen açan biri geçen de açıp aradı beni bende böyle şeyler yazdım tehdit ettim numaranı dağıtırım diye haketmiyor mu sizce?

İstediği zaman engelleyen açan biri geçen de açıp aradı beni bende böyle şeyler yazdım tehdit ettim numaranı dağıtırım diye haketmiyor mu sizce?
Engelleyip açmak zaten başlı başına olgun bir davranış değil, sürekli bunu yapan biri yorar insanı. Ama numara dağıtmakla tehdit etmek de doğru bir çözüm değil. Yani anlık öfkeyle yapılan bir şeyse anlaşılır belki ama sonuçta bu da seni onun seviyesine indirir. En iyisi tamamen iletişimi kesip hayatına devam etmek. Tehditler, oyunlar falan insanı daha da içine çeker, kurtulmak varken uğraşmaya değmez.
Eylül, fotoğrafa bakınca belli ki sabrın baya taşmış, gerçekten çok yıpratıcı bir durum.
Canım, duygusal olarak yüzde yüz haklısın; biri seni böyle kafasına göre engelleyip açamaz, oyuncak değil sonuçta. Ama numara dağıtmakla tehdit etmek hukuken ve etik olarak sıkıntılı. Başkasının numarasını izinsiz yaymak başına iş açabilir, ayrıca seni haksız duruma düşürür.
Güzelim, en sağlıklısı şunu yapmak: Kendi tarafında tamamen bitir. Her yerden engelle, numarasını sessize al, mümkünse engelli listesinde tut. Ararsa açma, yazarsa cevap verme. Tepki verdikçe o da “bağ” kuruyor.
Tatlım, senin sınırın net: Saygısızlık istemiyorsun. Bunu göstermek için tehditlere değil, kararlı bir yokluğa ihtiyacın var. Gerçek güç, cevap vermemekte.
Cevap
5Cevap
Nedeni vardır illaki üzerine git öğren böyle tehditleşmekle olmaz
Ay bunlar ne kadar Salk polise şikayet ederim diye tehdit et başka türlüsünden anlamaz ml Benim başımda da var bundan
Bunun suç olduğunun farkında değilsin galiba
Boyle seyler yapmana gerek yok sen engelle birak napiyorsa yapsin
Engeleyim acsın sana ne sen niye dert edip kendi kendine yazıyorsun çocuk sana yazmıyor bile sen full döşemişsin
Öyle yaptım bi daha yapmasın diye onuru gururu yok ki bunun şerefsizin teki
@Eylullllllerere yavrum boş ver acsın kapatsın sen nerden biliyorsun acıp kapattığını takip etmezsen bakmazsan nerden bilecen
Yavrum yatsın isterse düz duvara tırmansın sana ne sen onun hiç bir şeyinden sorumlu değilsin
Erkek milleti bu kadar anlam yükleme boş ver erkek çok ye iç gez dolaş yat kalk keyfine bak
Yavrum kendini cocuga yazıyorsun kendi laf ediyorsun birde engelle diyorsun onun engellemesine ihtiyacın mı var sen engelle öfkeden dolayı kendini kötü duruma gülünc duruma düşürüyorsun haberin olsun uzak dur iyi ya da kötü kendine engel ol
Kız manyak sana ne kocan değil ki o şekilde ona zarar hastalık bulaştırır kendine belli ki yaşlarınız kücük o canım hastalık kapsın görür korunmasız yatmayı
senin engel tuşun bozuk mu
Sen engelle açma.
Sen engelle?
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?