Yan komşum olan çocuk bir anda soğudu, WhatsApp mesajını geç görmem yüzünden mi kızgın acaba?

Öncelike günaydın 1 aydır konustuğum bir çocuk var aynı zaman da yan komşum annesi 2 ay boyunca yoğum bakımda kaldı ondan sonra servise alında sonra biz bir şekilde bu çocukla konusmaya basladık hani derdi sıkıntı var ama bazı şeyleri tam zamanlı bana yansıtmaması gerekiyor bence hani yansıtır oturur konusuruz ederiz dinlerim çünkü onu şuanda en iyi ben anlarım babamı kaybettiğim için çözüm üretmeye calisiriz ama o daha çok dünden beri soğuk yapıyor wp girdiğim da saat 20,30 du o bana 20.20 de yazmıştı o sıra arkadasım gelmişti çorba yapıyordu tam diğer arakadasım sende gelsene yazacaktım çorba taşıyordu ve 20.45 de wp den çıktım mesajına bakmadım sonra telefonu mutfak da unutmusum bu yüzden dünden beri afra tafra soğuk yapıyor bende hani bugün ona yazdom gene soğuktu az önce bana da dedi ki senlik durum yok kimse kimsenin halini anlayamaz dedi ama onu burada en iyi benim anladığımı görmesi lazım tamam ilk tanıştığımızda gül aldı hani sevgi sözcükleri falan hava da uçuşuyordu şu an sizce bana tek wp olayı yüzünden mi kızgın

Yan komşum olan çocuk bir anda soğudu, WhatsApp mesajını geç görmem yüzünden mi kızgın acaba?