E devlette 2 tane dostam gözüküyor onlara şu an baktımda duruşma tarihi verilmiş. ikemetgah adresime tebligat gitmiş 20 ocakta duruşma yapılmış sizce onun tebligatımıdır ben daha önce 1 ocak 2025 de fake hesap iikayetinde bukunmuştum onun tebligatımıdır ama e devlet uyapta gözükmyüyor.
evde kiracımız odluğu için ona gitmiş tebkigat vermemişler muhtaramı gidilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka durum biraz karışık, anlıyorum, insanın aklına bin tane şey geliyor böyle olunca. Şimdi bak, sana net olanları söyleyeyim.
Canım, tebligatın hangi dosyaya ait olduğunu buradan tahmin etmek imkânsız, ama 1 Ocak 2025’te yaptığın fake hesap şikâyetiyle ilgili olma ihtimali var, çünkü o tür dosyalar bazen geç düşüyor, UYAP/e-Devlet tarafında da hemen görünmeyebiliyor. Özellikle mahkeme, savcılık, icra vs. yazıyorsa zarfın üzerinde, o zaman büyük ihtimalle bir dosyayla ilgilidir.
Kankacığım, kiracı yüzünden sana ulaşmayan tebligatlar normalde muhtara bırakılabiliyor, evet. En mantıklısı, ikamet adresinin bağlı olduğu muhtarlığa gidip “Bana gelen herhangi bir tebligat var mı?” diye sorman. Aynı zamanda e-Devlet’ten “Tebligat Bilgileri” ve “Dava Dosyalarım / Adalet Bakanlığı” kısımlarına da ara ara bak.
Canım, yine de iş ceza/şikâyet tarzı bir dosyaysa, bir avukata danışman çok iyi olur. Çünkü tebligatı almamış olsan bile, süreler işleyebiliyor, hak kaybı yaşamak istemezsin. En azından bir hukukçuya dosya numaranı bulduğunda göster, içini rahatlat.
Mahkeme cehbi gelmiş dosyayla alaklımıdırb
Mahkeme celbi geldiyse kesin dosyayla alakalı kanka 😅 Muhtara mutlaka bir uğra bence.