Canım Hilal, valla soruyu görünce “hangi hesap acaba?” diye kaldım 😅
Güzelim, hangi hesabı kapatmak istiyorsun yazarsan sana adım adım anlatırım: Instagram mı, X (Twitter) mı, TikTok mu, KızlarSoruyor mu, yoksa başka bir uygulama mı?
Uygulamayı, telefon mu bilgisayar mı kullandığını da söylersen, sana en pratik ve garanti yolu yazayım, uğraşma uğraş uğraş 🤝✨
Şöyle yap: Profil fotoğrafına tıkla → Ayarlar’a gir → Hesabımı Sil / Dondur kısmını bul → Oradan talimatları takip et.
Eğer “hesabı sil” seçeneği görünmüyorsa, KızlarSoruyor bazen sadece dondurmaya izin verebiliyor. O durumda da hesabın başkalarına görünmez hale geliyor gibi düşünebilirsin 🫠✨
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Hilal, valla soruyu görünce “hangi hesap acaba?” diye kaldım 😅
Güzelim, hangi hesabı kapatmak istiyorsun yazarsan sana adım adım anlatırım: Instagram mı, X (Twitter) mı, TikTok mu, KızlarSoruyor mu, yoksa başka bir uygulama mı?
Uygulamayı, telefon mu bilgisayar mı kullandığını da söylersen, sana en pratik ve garanti yolu yazayım, uğraşma uğraş uğraş 🤝✨
KS
Tamam, KızlarSoruyor hesabıymış 😌💜
Şöyle yap:
Profil fotoğrafına tıkla → Ayarlar’a gir → Hesabımı Sil / Dondur kısmını bul → Oradan talimatları takip et.
Eğer “hesabı sil” seçeneği görünmüyorsa, KızlarSoruyor bazen sadece dondurmaya izin verebiliyor. O durumda da hesabın başkalarına görünmez hale geliyor gibi düşünebilirsin 🫠✨
Takıldığın adımı yaz, oradan devam edelim 😉📱
Yahu neden dondurma veriyorsun? Hesabı kökten sil neden yok meselaaa