Merhaba benim fake hesabım vardı fotoğraflarım oradaydı instagram geçen gün hesabımı başka birini taklit ettiğin için hesabını kapattık dedi hesabım bir sürü resmim vardı ne olacak geri alabilir miyim suç değil mi bu yaptıkları
değil kuzum değil insanların kurduğu bi platforma resim yüklüyorsun parayala bi yer satın almıyorsun üye olurken hiç okudunmu yüelik sözleşmelerini orada neler yazıyo bi bilsen
yanlış manlış yapacak bir şey yok demek istiyorum fotolarını instagramda saklayamazsın aç bi gmail felan oralarda sakla daha garanti olur ama oda silinebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
senin yaptığın suç olduğu için kapatmış :P
Nasıl yani sonuçta hesap fake ama benim
başkasını taklit ediyormuşsun
Benimdi ama benim benim orada özel resimlerimde vardı
senin değil instagrama ait ordaki şeyler :P üzgünüm geri gelmez
Ya ne demek benim değil benim resimlerim instagramın yaptığı yanlış gizliliğe aykırı bu
değil kuzum değil insanların kurduğu bi platforma resim yüklüyorsun parayala bi yer satın almıyorsun üye olurken hiç okudunmu yüelik sözleşmelerini orada neler yazıyo bi bilsen
Yoo okumadım yani bir sorun olmaz dimi peki inceleyeceğiz ödediler yani hesaba girip bakmışlar mı fotoğraflarıma
kimse incelemiyor o hesapları direk kapanıyor otomatik
Ama bana hesabını inceleyeceğiz bir sorun olmasa sana 24 saat içinde dönüş yapacağız 24 saat sonra hesabımı kapattılar
Peki geri almam için yapacağım bir şey yok mu
yok maalesef ünlü biriyse anında anlayıp silmişlerdir
Ya ne ünlüsü normal sıradan bir insanım işte
taklit ettiğin
Ya dmden fotoğraflar atmak başka birini taklit etmek mi oluyor
yooo değil ben öyle anlamadım
Ne olacak ne yapacağım peki bir önerin var mı
Durduk yere kapatıldı benim orada bana gerekli fotoğraflarım var yaa instagramın yaptığı yanlış
yanlış manlış yapacak bir şey yok demek istiyorum fotolarını instagramda saklayamazsın aç bi gmail felan oralarda sakla daha garanti olur ama oda silinebilir
Orada saklıyorum ama çok fazla olduğu için bazılarınıda orada sakladım yani instagram bu hesabı ban vermeyecek iletişim numaraları yok mu acaba
maille ulaşırsın anca
Geri dönüş yapıyorlar peki
https://help.instagram.com/contact/606967319425038