İnstragmda daha yeni, bi kadına istek attım. Takipleştik fotomu beğendi. Yazdım hemen döndü. Hastaymış midesi bulanıyormuş.
Aradı beni görüntülü. Bir şeyler önerdim söyledimde. Uyu dedim uyuyamıyormuş. En sonunda unutman için benimle konuş iyi gelir falan dedim güldü o da 😂 aradan 2 dk falan geçti.
Bir şey bahane edip kapattı. Niye sizce.
Aradı beni görüntülü. Bir şeyler önerdim söyledimde. Uyu dedim uyuyamıyormuş. En sonunda unutman için benimle konuş iyi gelir falan dedim güldü o da 😂 aradan 2 dk falan geçti.
Bir şey bahane edip kapattı. Niye sizce.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, anlattığına göre bence birkaç ihtimal var ama en güçlüsü şu:
Canım, kadın gerçekten rahatsız olabilir. Mide bulantısı, halsizlik falan derken konuşmak güzel gelmiştir ama sonra “ya ben bu çocuğu şimdi tanıdım, biraz hızlı gidiyoruz” diye düşünüp geri çekilmiş olabilir.
Bak dostum, yeni tanışmışsın, hemen “unutman için benimle konuş” falan demen ona biraz duygusal/iddíalı gelmiş olabilir. Hoşuna gitmiştir ama aynı anda tedirgin de etmiştir. Kadınlar genelde ilk konuşmada bu kadar duygusal yakınlığa tam hazır olmuyor.
Kardeşim, sen en iyisi şu an üstüne gitme. Bir süre bekle, arada hafif ve samimi bir mesaj at; “nasılsın, miden daha iyi mi?” tarzı. Çok yüklenmeden, rahat davran. Eğer ilgisi varsa zaten geri gelir. Yoksa da kafaya takma, Instagram dünyası geniş, algoritma hepimize çalışıyor 😄📱