Herkese merhabalar arkadaşlar telefonunda bir sürü flört uygulaması olan kişiden olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayO tür yerlerde kalıcı birini bulabileceklerine inanmıyorum. Bir insanı katalogdan bakar gibi seçemeyiz. Bu bir obje veya süs nesnesi değil. Bu tür uygulamalara takılmak saplantılı bir özellik olabilir. Veya birini tanımaya gerçekten zaman ayırabilecek psikolojik olgunlukta değildir. Haliyle burada bulunan insanlar düşük bir benlik bilincine sahip olabilirler. Yani normal bir insanın yapmak isteyebileceği bir şey değildir bu. İnsanların birbirlerini tanıyabileceği bir çok "doğru" ortam var. Normal insanın mekanı öyle vasat yerler değil çünkü. Bunu bilen kimse de o tarz uygulamalara zaman ayırmaz. Benim katılan arkadaşlarım oldu. Ve daha içlerinden bir tanesinin bile düzgün biriyle tanıştığını görmedim. Tanıştıklarıyla ise sürdürebildiklerini zaten hiç görmedim. Çünkü o tarz yerlerin insan profili çok bellidir. Hızlı, hazır ve dürtüseldirler. O tür yerlerde insanlar birbirlerini tanımaya anlamaya çalışmazlar. Çünkü hedefleri vardır. O hedefe uygun adayları belirlerler. Oysa hayat böyle yaşanmıyor. İlişkiler de böyle gelişmiyor. İlişkilerimizde her şey kusurlu eksik ve zamanla, iki tarafın isteğiyle düzene girer. O tür yerlerde bunu kabul ettirebileceğin tek kişiyi dahi bulamazsın. Kimse seni kusurlarınla görmek istemez, benimsemez ya da ilgisini çekmez. Daha iyisi ve daha iyisi için daima başka birileri vardır. Ve insanlar en iyisi için daima orada kalır. Bir gün en iyisini kazanacaklarını zannederek orada kalmaya devam ederler. Tıpkı kumar bağımlılarında olduğu gibi. Oysa gerçek ilişkiler böyle başlamaz. Böyle de sürmez. Yani orada olmak demek her şeyi zaten baştan yanlış yapmaktır.
31 Yorumla- 5 ay
Harikasınız
En İyi Cevaplar
Olur ama ne olur biliyor musun? 'Yedek Kulübesi Daimi Üyesi' olur! 😂
O telefonda Tinder, Bumble, OkCupid, Happn yan yana duruyorsa, o arkadaş aşk aramıyor, resmen 'piyasa araştırması' yapıyordur.
Sanki Borsa İstanbul'u takip eder gibi sürekli "Acaba daha iyisi düştü mü?" diye ekranı kaydıran birinden sana sıra gelmez. O kadar uygulamayı yönetmek holding yönetmekten zor; sana ayıracağı vakti bildirimleri temizlemeye harcar.
Kısacası; o kişi okyanusa trol ağı atmış, 'Rastgele' diyor. Sen o ağdaki binlerce balıktan sadece birisin. Kendini 'özel' sanma, o telefonun şarjı bitmeden sen o ilişkiden kaç! 🐟💨
01 Yorumla- 4 ay
Kaçmak gerekir
Karşınızdaki insan sizi hayatında nereye koyuyorsa, siz de onu tam oraya koyun.
Ne eksik ne fazla….
Bazı insanlar seninle sadece boş zamanlarında konuşur.
Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zaman ayırır.01 Yorumla- 4 ay
Aynen öyle katılıyorum
Gizli Üye(18-24)4 ayUygulamaya bağlı içinde olan biri olarak diyorum. Tinder kullanıyorsa f*huş peşinde düşük sosyal statüde (beyin olarak) bir insandır. Hinge kullanıyorsa özgürlüğün bkunu çıkarmış bağlanma sorunu olan tipler dolu. Happnı yükleme bile Türkiyedeyiz adamın senin kaç km ötede olduğunu bilmesine gerek yok. Bumble şimdilik iyi gidiyor. Filtrelerle 1000 kişiden 3 4 üne anca bakıyorum. Onların da ya tipini ya mesafesini ya bir şeyini beğenmiyorum farmlamaya devam. Karşındaki insan bir kadın olsun hem de bu gece olsun herhangi biri olsun kafasında bir tipse zaten onu sen ilgisinin hedefsizliğinden seçebilirsin uygulama kullanmış kullanmamış hiç fark etmez
04 Yorumla
Cevap sahibi4 ayBiri yorumlarda düşük benlik bla bla sıralamış da saat 6 akşam 10 eve dönüş bir işte çalış göstericem ben sana düşük benliği.
- 4 ay
Olmazmış evet
Cevap sahibi4 aySen kimsin de bana olmaz diyorsun
- 4 ay
Ben size bir şey demiyorum genel olarak olmazmış diyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Canım şimdi şöyle, telefonunda bir sürü flört uygulaması olması tek başına “olmaz” sebebi değil ama ciddi sinyal bence.
Gönül ilişkisi istiyorsan, kişi hâlâ “seçenek bakma” modundadır büyük ihtimalle. Uygulamaları siliyor mu, seninle iletişimi nasıl, ciddiyetini davranışlarıyla gösteriyor mu, asıl bunlara bakmak lazım.
Ben olsam, açık açık sorar, sınırlarımı net koyar, hâlâ hepsini tutuyorsa da uzak durmayı seçerdim.28 Yorumla- 5 ay
Olmaz öyle kişilerle
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen5 ayAynen bence de, ciddi niyeti olan telefonda fuar kurmaz 😅📱💔
- 5 ay
Aynen
- 4 ay
Onlara öyle kimse ciddiye almaz hatta öyle erkeklerde kadınlar ciddi düşünmez sadece işleri +18
- 4 ay
Peki biz neden burdayız amaç ne
Sizin burada bulunma amacunız ne - 4 ay
@hardmann06 benim burada bulunma amacın soru sormak aklıma takılan soruları bulamak KS evlilere giriyor ona bakılırsa soru sormak için kanka
- 4 ay
@GizemDemir212134 kanka evet evlilerde soruyor bazen direk yazıyor
- 4 ay
@hardmann06 he tamam herkeze amacı aynı değil
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
66Cevap
hayat çok değişti artık maalesef insanlar çok yalnız birebir gidip tanışmaya eskisi kadar cesaretli değiller ve bu uygulamalarda en iyisini bulmaya çalışıyorlar
11 Yorumla- 4 ay
Doğru evet
5 ayMerhaba,
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif. 😅
Bizden sonrası önemli! 😅
Karşı cins ile arkadaş olmayan ne yapsın! 😅
Gökten düşecek değil ya! 😅15 Yorumla- 5 ay
Orası öyle tabi ama ne bileyim
- 5 ay
Sen seni bilmez isen sen seni nasıl bilebiliriz biz seni 😅kavun değil kelektir şeytan değil felektir eğer tacı ararsan (Keloğlan) 😅
Benim üye olduğum bir çok yer oldu ancak çoğunluğu pislik pis. 😅 Utanacak bir şeyim de yok. şu an telegram dahi yok. Burası var yeni yeni döndüm buraya da 😅 - 5 ay
En düzgünü burası galiba
- 5 ay
Katılıyorum. Günaydın mutlu günler dilerim 🌸 uyuyayım artıkın
- 5 ay
Günaydın
4 aybence olmaz çünkü o kadar uygulama demek hâlâ arayışta olmak demek ciddi düşünen biri o kadar kapıyı açık tutmaz insanın niyeti davranışından belli oluyor zaten
01 Yorumla- 4 ay
Doğrudur
4 ayBilmiyorum olur mu zamanla seni tanidikca olabilir diycem ama bunun icin caba göstermesingerek zaten göstermiyorsa bi cacik olmaz beyefendi pesine düsmek gerek 😊🎈
01 Yorumla- 4 ay
Aynen öyle
Olmaz bence. Çünkü flört uygulamaları flörte götürecektir. Ve bu da ilişkiye zarar verecektir.
11 Yorumla- 4 ay
Haklısınız
5 ayBende de cok vardi kullanmiyordum bile. Olur yani ama seninle görüsürken kullananla olmaz tabii Bazen insan ne var ne yok diye de indiriyor.
11 Yorumla- 5 ay
O da doğru
Seninle tanıştıktan sonra kaldırıyor ise olur. Sonuçta sana kadar herkes bir arayışta olabilir.
03 Yorumla- 4 ay
Ben olmaz diye düşünüyorum
- 4 ay
Teşekkür ederim
- İnternet & Teknoloji konusunda 306 cevap paylaştı.
s 4 ayOyle yerleri kullanan erkeklerin niyetini 10 yaşındaki cocuk bile bilir. Duzgun bir erkegin orada işi olmaz, vakti dahi olmaz.
01 Yorumla- 4 ay
Tabi ki
4 ayAynen böyle adamları sevin mQ bizim gibi hayatında flörtü olmamış adamları ezik diye dışlayın sonra da ağlayın
01 Yorumla- 4 ay
Ne alakası var
- İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı.
u 4 ayOlmaz. Benim mesela sadece Twitter ve burası var. Karşımdaki insandan da beklentim öyle uygulamalar da takılmaması.
03 Yorumla- 4 ay
Umarım gönlünüze göre olur
- 4 ay
Teşekkürler.
- 4 ay
Rica ederim
4 ayOlmaz, flört uygulamasin dan tanıştık tesadüfen telefona baktığım da uygulama yüklüydü ve mesaj gelmişti
01 Yorumla- 4 ay
Hiç hoş değil
4 ayAllah aşkına flört uygulaması dediğiniz ne hangi uygulamalar onlar Hani bilelim de bizimkiler de kullanmasın yasaklarız
01 Yorumla- 4 ay
Aklınıza gelecek her uygulama
4 ayAdam motor peşine düşmüş. Bulduğuna binen tıp. Seni de o sınıfa almış. Programları gördün ise uzak dur. Mikildiginle kalirsin
01 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)4 aySenelerden beri yalnız yaşıyorum telefonuma bir kez bile olsun o tür uygulama indirmedim indirmeyi de düşünmüyorum ama seni merak ediyorum bak tanışmak konuşmak ve sevişmek isterdim seninle. Sen kullandın mı hiç
020 Yorumla- 4 ay
Meraktan indirip geri silmiştim
Cevap sahibi4 ayHangisini indirmiştin
Hangi uygulamayı
Tinder mi- 4 ay
Evet
Cevap sahibi4 ayBir şey çıktı mı karşına
Kafana uyan birisini buldun mu- 4 ay
Yok
Cevap sahibi4 aySenin giyimini merak ediyorum genelde nasıl giyinirsin sen
- 4 ay
Spor giyerim
Cevap sahibi4 ayKot mu eşofman mi
- 4 ay
Eşofman
Cevap sahibi4 ayEtek elbise giymeni isterdim
- 4 ay
Jmm
Cevap sahibi4 ayNeden etek giymiyorsun
- 4 ay
Canım isterse giyerim
Cevap sahibi4 ayDolabında eteğin var mı
- 4 ay
Var
Cevap sahibi4 ayKesimi Ve uzunluğu nedir
- 4 ay
Mini etek
Cevap sahibi4 aySende mini giyecek g^t var mı 😄
- 4 ay
Madem inanmayacaksınız bir şey sormayın iyi geceler
Cevap sahibi4 aySen de dürüst cevap ver o zaman
4 ayYa çabalıyor diye düşünmek isterim hayatına birini dahil etmek için eğer böyle kılı kırk yaparsak burada da olmamamız lazim
08 Yorumla- 4 ay
Burası biraz daha farklı
- 4 ay
Değil burada da insanlar birbirinden hoşlanıyor sevgili olup ayrılıyor yani buranın da diğer platformlardan farkı yok
- 4 ay
Hmm anladım
- 4 ay
Tebrikler
- 4 ay
Teşekkürler
- 4 ay
Haniinsanlar genel olarak birbirini anlamıyor ta o açıdan tebrik ettim yanlış anlama lutfen
- 4 ay
Peki
- 4 ay
:))
Sevgili değilsen pek takılma sevgiliyken kullanırsa ayrıl bence. Sonuçta burası da benzeri bir ya kullanıyorsun sende anlamak lazım.
03 Yorumla- 4 ay
Sevgilim yok aslında sadece merak ettim sordum teşekkür ederim
- 4 ay
Sağ olun
5 ayNiye olmasın. Sonrasında sadık olursa sorun yok. Birde geçmişle yargılanmamalı kimse. Çünkü bundan ibaret değiliz
07 Yorumla- 5 ay
Çok haklısınız
- 4 ay
Kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok. Herkes kendinden sorumlu @ayayyçaaa
- 4 ay
Aslında geniş kavram ama patavatsız görürüm ben. Duruma kişilere göre değişkenlik gösterir. Ama bu konuya göre adam istediği flörtü yapar istediği ile görüşür. Toparlamak gerekirse senden öncesi değil sonrası önemlidir.
- 4 ay
İnsanız hatalar yaparız.
- 4 ay
Herkes hata yapabilir
5 ayHayatında kimse yoksa yanlız biriyse telefonunda bu tarz şeyler olabilir buna kimse karışamaz İlişki içerisindeyken bu durum sorun
03 Yorumla- 5 ay
Fazla uygulama sıkıntı
- 5 ay
Yinede kimse karışamaz Sonuçta yanlızsın ve birileriyle tanışmak için kullanıyorsun
- 5 ay
Tabi
4 ayOlur mu derken? Büyük ihtimal lovebombing yiyorsun. Yoksa 2 günden fazla sürmez sohbeti
11 Yorumla- 4 ay
Sevgili olur mu diye ama olmaz
5 ayolmaz ciddi iliski falan da yapamaz takılmalık görür
11 Yorumla- 5 ay
Katılıyorum
4 ayFlörtü yoksa olur flörtü olduktan sonra hala bu uygulamaları kullanmaya devam ediyorsa asla olmaz
01 Yorumla- 4 ay
Aynen öyle
- İnternet & Teknoloji konusunda 422 cevap paylaştı.
4 ayBir şey çıkmıyor ki oralardan ne zararı var belki de yalnız biridir sadece
01 Yorumla- 4 ay
O açıdan düşünmedim
4 ayO kadar uygulamadaki kız arasından seni seçmiş işte😅sen onun pikacususun😅
01 Yorumla- 4 ay
Yok kendim için sormadım genel olarak sordum teşekkür ederim
4 ayDaginik, kaotik, caresizlik, huzursuzluk, sadakatsizlik, olgunlasmamis vibe veriyor
01 Yorumla- 4 ay
Görünen o
4 ayolgunlaşmamış meyve gibidir iyi tad bırakmaz
01 Yorumla- 4 ay
Peki o zaman
4 ayNe olur mu? Soruna göre değişir. Günümüzde bunları kullanmayan erkek bence yanlış yapıyordur
05 Yorumla- 4 ay
Sevgili olur mu
- 4 ay
Erkeğine göre değişir, duruma göre değişir. Bir sürü kıstas var. Sadece flört uygulaması kullanıyor diye olmaz diye bir şey yok. Niyeti farklı herkesin. Zaten orada bile ne istediğine yönelik seçimler yapıyorsun. Kimi short term i seçiyor kimi long term i. Değişir yani.
- 4 ay
Bence olmaz
- 4 ay
O zaman bize niye soruyorsun mübarek :)))) Tartışmak için mi? :)))
- 4 ay
Merak ettim sordum sadece
Gizli Üye(30-35)4 ayArkadaslik uygulamasi kullanan birinden olmaz. ondan ona gec, sıkılınca kaydır, tek gecelik bir seyler yasa ayrıl...
Yani boyle biri neyse basta ilerde de odur. Doyumsuzluk vardir anlayacagin, 34 yasinda biraz akli basinda hareket etmen gerek. 19 20 yasindaki kizlarin soracagi sorular bunlar.
07 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim
- 4 ay
Sen kullandin mi
- 4 ay
Kullandım
- 4 ay
Beni saga atarmiydin
- 4 ay
Onu kullanmadım
- 4 ay
Kullansan peki
- 4 ay
Bilmiyorum
Olmaz mı belli ki sevgisi çok büyük, sana ve diğerlerine fazlasıyla yeter 😄
01 Yorumla- 5 ay
Tabi ya
5 ayEğer ciddi düşünüyorsan olmaz hacı zorlama, onun niyeti vur kaç.
01 Yorumla- 5 ay
Kendim için sormadım genel olarak sordum
- İnternet & Teknoloji konusunda 302 cevap paylaştı.
5 ayOlur napsin cocuk bulamamis kendine gore birinu
07 Yorumla- 5 ay
Abartmayalım
- 5 ay
Abartma degil flortle nasil tanistin? Olmasi gereken senle tanistiktan sonra o uygulamari silmesi aslolan
- 5 ay
Kendim için sormadım
- 5 ay
Himm peki o zamn
- 5 ay
Teşekkür ederim
- 5 ay
Ne demek rica ederim
- 5 ay
😊😊
Gizli Üye(25-29)4 ayBelki yalnız hissediyordur. Belki konuşacak dertleşecek insanlara ihtiyacı vardır 🥹
şaka şaka %99 pez@venktir 🤣
01 Yorumla- 4 ay
Son cümleye katılıyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu zamana kadar hiç indirmedim
Ama bence bekarsa olabilir
Flört ve sevgiliyken olmamalı ama01 Yorumla- 4 ay
Evet haklısınız
Gizli Üye(30-35)4 aySormak için mi soruyorsun.1 numaralı Ayşe 7 numaralı fatma 4 numaralı şukufe 😅😂 Böyle insandan hayır mı gelir
01 Yorumla- 4 ay
Gelmez ama belki bir ihtimal
4 ayBirden fazla uygulama kullanan başarısızdır. Çok aldatma opsiyonu olacağını sanmıyorum ama alınabilecek bir risk değil
01 Yorumla- 4 ay
Hiç uğraşılmaz
4 ayBence günümüz sosyal medyasının o uygulamalardan farkı kalmadı
01 Yorumla- 4 ay
Ne yazık ki öyle evet
4 ayolmaz tabikide. he seni bulduktansonra siliyorsa hepsini o ayrı
01 Yorumla- 4 ay
Keşke silseler
4 ayNe iğrenirim, üstelik tiktok canlı yayın açıp dilenen tiplerde var (az konu dışı)
01 Yorumla- 4 ay
Eyvah
4 ayHayır eğer uzun süre birliktelik varsa ve hala p uygulamalarla vakit geçiriyorsa olmaz
01 Yorumla- 4 ay
Maalesef
5 ayHayatında birisi yoksa doğal varsa ondan olmaz
09 Yorumla- 5 ay
Olmaz bence
- 5 ay
Hayatinda kimse yoksa peki?
- 5 ay
Abartmamak lazım
- 5 ay
Fazlasi sanal fk dönüşebilir sanırım ondan dedin. Bence de abartmadan neden olmasın. Sen napiyon nasılsın. Eskiden güzel sohbetimiz olmuştu
- 5 ay
Fazlası zarar
- 5 ay
Küsmüyüz
- 5 ay
Sizi tanımıyorum iyi geceler
- 5 ay
Tanıyorsun
- 5 ay
Tanımıyorum
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayBelki canı sıkılıyordur
21 Yorumla- 5 ay
Bu kadar çok uygulama gereksiz bence
İnternet & Teknoloji konusunda 456 cevap paylaştı. Hayır olmaz bence
01 Yorumla- 4 ay
Bencede
4 ayAy yok uzak dursun
01 Yorumla- 4 ay
Katılıyorum
- İnternet & Teknoloji konusunda 321 cevap paylaştı.
4 aySilecekse şans verilir ama silmezse olmaz
03 Yorumla- 4 ay
Çoğu silmiyor
- 4 ay
zaten şu an erkeklerin yüzde 90 aldatıyor yüzde 10 nu nu bulman gerekir
- 4 ay
O da düşük ihtimâl
4 ayHe tam nikah kıyılacak adam 🤦🏼♀️
01 Yorumla- 4 ay
Tabi ya
4 ay1 tane uyugulama var kullanıyorum
05 Yorumla- 4 ay
Hangisi o
- 4 ay
Jaumo
- 4 ay
Duymuştum
- 4 ay
Yaygın ve diğerleri gibi ücretli değil
- 4 ay
Anladım
Olmasa da olur o kişi
01 Yorumla- 4 ay
Hiç oluru yok
4 ayHiç bir dilde "olmaz"🤣
03 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkür ederim
- 4 ay
❣️😌
- 4 ay
❤
4 ayBugün senle evlenir yarın başkası ile 😂
01 Yorumla- 4 ay
Çok doğru
İnternet & Teknoloji konusunda 670 cevap paylaştı. Hee olur tabi tam evlenilecek tip
01 Yorumla- 4 ay
Aaaa
4 ayKesinlikle olmaz dakikasında kaçarım
03 Yorumla- 4 ay
Kaçmak lazım
- 4 ay
Ecrt
- 4 ay
;)
- İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
4 ayOlsa sormazdin diye düşünüyorum 😂
01 Yorumla- 4 ay
Belki bir ihtimal
4 ayKesinlikle olmaz
01 Yorumla- 4 ay
Katılıyorum
- İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
4 ayAsla olmaz. Onun derdi belli.
01 Yorumla- 4 ay
Maalesef öyle
- İnternet & Teknoloji konusunda 356 cevap paylaştı.
4 aySence olur mu kardeşim
01 Yorumla- 4 ay
Bence olmaz
- İnternet & Teknoloji konusunda 716 cevap paylaştı.
4 ayNasıl yetişiyor bilmem yani bu tarz insanlar
03 Yorumla- 4 ay
Yetişiyor
- 4 ay
Valla büyük yetenek
- 4 ay
Aynen
4 ay1 tane bile yüklü değil 😅😅
01 Yorumla- 4 ay
Tebrik ederim sizi
34 yaşında kadınsın, olur mu sence?
01 Yorumla- 4 ay
Olmaz
İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. Yürüyen red flag olur
01 Yorumla- 5 ay
Öyle gerçekten
İnternet & Teknoloji konusunda 356 cevap paylaştı. Olmaz diye bağırıyor resmen
01 Yorumla- 5 ay
Evet
Olmazzzzz. Boş insan.
01 Yorumla- 5 ay
Aynen öyle
- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Telefonunda bir sürü flört uygulaması olan kişiden olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler