Hesabımı çaldığını itiraf eden E ile barışmalı mıyım yoksa tamamen silip geçmeli miyim?

2021 eylül ayında E simli biriyle tanistim kisa sure icinde en yakın arkadas kardesten öte olduk ama kendisi hep ona bir sey oldugunda gelıyordu hicbir kötü zamanimda yanimda olmadi nasilsin diye bile sormadi zaman zaman hafiften bir kiskanclik seziyordum acikcasi 2025 yazinda bir erkekle tanistik ortak hicbir zaman o erkege yan gozle bakmadim ama arkadas ortami oldugu icin malum yakıstırdılar benım ıcın acikcasi rahatsiz ediciydi bunuda dile getirdim fakat cocukla ne zaman konusmaya calıssam bır turlu araya girip sormak istwdigim konudan apayrı bır konu acıyordu kendısı neyse cocugun arkadasi durduk yere bana dusman kesildi hicbir sey yapmamis olmama ragmen ki o zamanlar saglık sorunlarımla ugrasıyordum sadeve en yakınlarımla konusuyordum bu cocugun arkadasi arkamdan orsp falan demis ve cocugu tanımıyorum bile ben bunu onun arkadasina soylesigimde fazla umursamadi onun adina ozur dilerim diyip gecti sonra benı arkadasının oldugu ortamlara sokmaya calıstı her zamanda uzaklastim kendisiylede arama mesafe koydum benım mesafe koydugum sırada da arkadasımla yakınlasmıslar ben yakınlastıklarını bilmiyoedum yeni ogrendim zaten ve o arkadasımla küstüm bana en kotu donemımde destek cikmadigi icin sonra bir gun ınstagram hesapim calinmaya calisti sürwkli hesapiniza biri girmek istiyor bildirimi geliyordu ardindan kapandi 2 hafta boyunca acilmasi icin ugrastim sonra bir gun cocuk yazdi kustunız mu siz E ile dedi bende mesafe koydugumu soyledim olay kapandi sonra fakat bir anda kendimi tartismanin ortasinda yinw bu cocugun arkadasi hem bana hemde diger arladasima sallerken buldum bende kendimi ve arkadasimi savundum ve o cok yakınım sandıgım E o kadar hakaret ısıtmeme ragmen ne benı savundu ne de ortak arkadasimizi bende kendisine yazdim dedim hosuna gitti mi hakaret edildigimi duymak falan o da dediki onlar hep böyle ben takmıyorum falan dedi bende kisacasi allaha emanet dedim tamamen bagı kopardim hem cocukla hem de kendisiyle ondan sonra hastane falan derken hastaneden ciktigim gun kendisinin instagraminda cocukla date ciktiklarini gordum ayrica cpcuk surekli hesaplarimi goruntuleyip duruyordu ahqhshsha bu olaydan 5 ay sonra kızla barıstım vr hesapımı calıp kapattıranın o oldugunu soyledı bir anda ozur bile dilemeyip kendisini savunmaya gecti ve Şu an 1 aydir konusmuyoruz

Hesabımı çaldığını itiraf eden E ile barışmalı mıyım yoksa tamamen silip geçmeli miyim?