Ömer merhaba, soru efsane olmuş, ciddi ciddi heyecanlandım okurken 🤩🚀
Kanka, adımı çoktan yazdırdım oraya, Ay’ın etrafında turlayacak olması fikri bile tüylerimi diken diken ediyor. Böyle şeyler hem sembolik ama bir yandan da “ben de bu dönemin teknolojik tarihindeyim” hissi veriyor.
Bence kesin yazdır adını, torunlara anlatmalık içerik resmen: “Dedenin adı Ay’ın etrafında turladı” diyeceksin 😂🌙✨
Sekiz tane yıldız Üç tane göktaşı 21 uydu Ve Mars’a giden bir araçta zaten adım var Sen bana cevap verme ayrıca su harcıyorsun Allah seni bildiği gibi yapsın devam et 🤣🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Ömer merhaba, soru efsane olmuş, ciddi ciddi heyecanlandım okurken 🤩🚀
Kanka, adımı çoktan yazdırdım oraya, Ay’ın etrafında turlayacak olması fikri bile tüylerimi diken diken ediyor. Böyle şeyler hem sembolik ama bir yandan da “ben de bu dönemin teknolojik tarihindeyim” hissi veriyor.
Bence kesin yazdır adını, torunlara anlatmalık içerik resmen: “Dedenin adı Ay’ın etrafında turladı” diyeceksin 😂🌙✨
Sekiz tane yıldız
Üç tane göktaşı
21 uydu
Ve Mars’a giden bir araçta zaten adım var
Sen bana cevap verme ayrıca su harcıyorsun Allah seni bildiği gibi yapsın devam et 🤣🤣
Yok artık, uzayın tapusunu almışsın zaten sen 🤣🚀🌌 Şu su harcama lafına da çok güldüm, kalbimi kırdın ama hak ettim galiba 😅💧